31 augustus 2020 2 min Auteur: Redactie

Zender van de Maand: ONS

Elke maand kijk je op kanaal 42 gratis naar Zender van de Maand. Elke maand wordt hier een zender uit een extra zenderpakket getoond. In september is ONS de Zender van de Maand.

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen, met programma’s uit en over het verleden. De zender biedt een breed aanbod aan series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Seniorencollege

In september kun je genieten van een nieuw programma bij ONS. In ‘Seniorencollege’ kruipen studenten van nu in de rol van docent en geven colleges over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van Max Havelaar tot bluesmuziek en van alles daar tussenin. Cognitief uitdagende sessies die jong en oud verbinden en ‘een leven lang leren’ werkelijkheid maken. ‘Seniorencollege’ zie je iedere vrijdag om 17:00 uur.

Boomers

In de serie Boomers worden verschillende Rotterdammers geportretteerd. Allemaal na de Tweede Wereldoorlog geboren, opgroeiend tijdens de wederopbouw van de nieuwe stad. Via hun verhalen krijgen we een beeld van de wording van het nieuwe naoorlogse Rotterdam. ‘Boomers’ zie je elke vrijdag om 17:30 uur.

Only Fools and Horses

In deze Britse comedyserie uit de jaren ‘80 zien we Derek ‘Del Boy’ Trotter, een hosselaar die alles wat los en vast zit probeert te verkopen. Hij woont samen met zijn broer Rodney in een appartementje in het zuiden van Londen. Derek wordt gespeeld door David Jason, die later bekend werd als inspecteur Jack Frost in de politieserie A Touch of Frost. ‘Only Fools and Horses’ is vanaf 17 september iedere donderdag te zien om 18:00 en 23:00 uur.

ONS is de hele maand september vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar ONS kijken, op kanaal 89.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of MijnTelfort het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket