Zender van de maand

Ook in oktober hebben wij bij KPN weer een zender uitgelicht als zender van de maand. Deze maand is dat Comedy Central Family.

zender van de maand


Comedy Central Family

Krijg je nooit genoeg van comedy? Kijk dan Comedy Central Family! Comedy voor het hele gezin. De zender biedt de allerbeste Nederlandse comedy classics zoals In de Vlaamsche Pot en Vrienden voor het Leven, maar ook internationale top-comedy’s zoals Last Comic Standing en The Fresh Prince of Bel Air. Bij Comedy Central Family zie je de Klassieke comedyseries die nog steeds een grote schare fans hebben en toegankelijke humor bieden voor het hele gezin.

Brooklyn Nine Nine

Brooklyn Nine-Nine laat zien wat er gebeurt als een getalenteerde maar zorgeloze detective een nieuwe commandant krijgt die veel te bewijzen heeft. Detective Jake Peralta volgde zelden de regels, tot hij hulp krijgt van de strengere commandant Ray Holt. Kijk maandag vanaf 16:35 uur naar deze hilarische politie-comedy.

Malcolm in the Middle

Geniet iedere dag om 17:25 uur van de moderne klassieker Malcolm in the Middle. Middelste broer Malcolm heeft een extreem hoog IQ van 165, helaas kan dat niet gezegd worden van de rest van het gezin. In zijn disfunctionele familie is er altijd wel iets aan de hand. Of het nou moeder Lois is die weer eens ontploft of zijn broer Francis die auto’s in de fik zet. Saai is het in ieder geval nooit.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Dit zijn de nieuwste premièrefilms van oktober

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Nieuw bij History: Black Sails