31 juli 2020 2 min Auteur: Redactie

Zender van de Maand: Animal Planet

In augustus is Animal Planet zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Animal Planet is dé zender gericht op dieren en natuur. Kleine insecten, huisdieren, de gevaarlijkste jagers in het wild: ze komen allemaal voorbij. De programma’s van Animal Planet worden gemaakt door en voor mensen met een passie voor dieren en natuur.

Wild, wilder, wildst

De hele maand augustus kun je elke werkdag tussen 9:15 – 11:50 uur én 17:20 – 20:05 uur kijken naar programma’s als ‘Wild Dubai’, waarin je ziet dat achter de megalomane en moderne stad een prachtig natuurgebied schuilgaat. In ‘Wild Hawaii’ zie je dat voorbij de witte stranden en palmbomen een aantal buitengewone natuurlijke spektakels liggen. ‘Wildest Europe’ onthult de ongelooflijke schoonheid en diversiteit van dieren in het wild in Europa terwijl ‘Wildest Middle East’ hetzelfde laat zien in landen in het Midden-Oosten. Tot slot is er nog ‘Wild Africa: Rivers of Life’, over het leven in de rivieren van Afrika.

Animal Planet is de hele maand juni vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar Animal Planet kijken, op kanaal 85.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket