7 december 2017

Welke zenderpakketten moet je in huis hebben?

Kijk je graag met al je vrienden naar een spannende live voetbalwedstrijd? Kun je uren of misschien wel een hele dag of zelfs weekend een compleet seizoen bingewatchen? Misschien wil je thuis graag de laatste blockbusters zien, zonder dat je daarvoor een bioscoopkaartje hoeft te kopen. Met de extra zenderpakketten van KPN kan dat allemaal. Het aanbod is groot. Kijk dus snel welke pakketten en opties bij jou passen. Welke digitale tv zenderpakketten moet je écht in huis hebben?


Pluspakket, Film1 en Fox Sports

Bij KPN breid je het standaardpakket zenders eenvoudig uit met een aanvullend pakket dat is afgestemd op jouw voorkeuren en die van eventuele huisgenoten. Het Pluspakket biedt bijvoorbeeld maar liefst 30 extra zenders met de leukste programma’s voor het hele gezin, veel films, series en (kinder)programma’s.

Film1

Ben je een echte filmliefhebber? Kies dan voor het Film1-pakket, waar volledig automatisch de nieuwste films in je menu verschijnen. Nooit meer zoeken naar welke film je nu wilt gaan kijken, want KPN maakt het je erg makkelijk.

Fox Sports

Kijk je vanaf de bank graag naar sport? Dan is Fox Sports een ideaal pakket voor jou. Hier vind je de spannendste voetbalwedstrijden en andere sporten, uiteraard live! De beeldkwaliteit van digitale televisie is extreem scherp, dus zo wordt het kijken naar een wedstrijd of film nog veel intenser! Overstappen naar KPN en extra zenderpakketten kiezen, heb je met een paar klikken geregeld.

Digitale tv op elk device

Het mooie van een digitale televisie en extra zenderpakketten is dat je overal in Nederland kunt kijken. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Dat gaat heel eenvoudig via de televisie-app op je mobiel, tablet of laptop. Als je geen internet of wifi hebt op de plek waar je graag digitale televisie wilt kijken, bijvoorbeeld om samen te genieten van een spannende live wedstrijd in een vakantiehuisje, caravan of op de boot, kies je voor KPN Digitenne. Dat is een klein kastje dat het mogelijk maakt om overal in Nederland draadloos naar haarscherpe televisie te kijken, zonder gedoe of kabels! Het televisiesignaal vang je op via een van de vele zendmasten. Vrijwel heel Nederland heeft een uitstekende dekking. Installeren van Digitenne doe je op iedere locatie. Binnen een paar minuten ben je klaar om te kijken. Bekijk de online handleiding Digitenne voor meer informatie.

Beleef KPN:

Films, series & TV

TV-kijken voor het hele gezin

Films, series & TV

Het televisie kijken van nu: lekker makkelijk

Films, series & TV

Dit moet je weten over Interactieve TV