5 juli 2017

Welke series moet je echt zien?

Weet jij soms ook niet meer welke series je echt zou moeten zien? We helpen je graag een handje. Hier 5 tips waar je je de komende tijd uitstekend mee kunt vermaken!

1. Fear The Walking Dead S3

Zombies, zombies en zombies! Fear the Walking Dead is een spin-off van het razend populaire The Walking Dead en speelt zich af in Californië, aan het begin van de zombie-apocalyps. Niemand weet precies wat er gebeurt, maar de wereld verandert in rap tempo en al snel is niemand meer echt veilig. Volg de inwoners van Los Angeles in hun barre overlevingstocht. Heb je het Pluspakket? Dan kun je alle afleveringen van Seizoen 3 kijken wanneer jij wilt!

2. Twin Peaks

Does it ring a bell? Deze Jaren 90 hitserie van David Lynch en Mark Frost wordt door de oudere tv kijker gezien als de beste serie ooit. De serie gaat over de moord op een tienermeisje in een saai provincie stadje. Destijds was de serie ongewoon vreemd en duister, met veel exlpliciet geweld en seks. Voor die tijd revolutionair, maar tegenwoordig onderdeel van elke topserie. Ze waren hun tijd ver vooruit! Het derde seizoen gaat verder waar het meer dan 25 jaar geleden gebleven is en opnieuw wordt de wereld verrast!

3. Gomorra

Houd je van crime series? Dan moet je Gomorra zien. Rauwer dan rauw. Harder dan hard! In deze Italiaanse misdaadserie volgen we het bizarre leven van een Napolitaanse maffia clan. Niks geen glitter&glamour, zoals je dat misschien kent van The Gothfather. Maar vooral list, bedrog, verraad en spijkerhard geweld van louche figuren die je liever niet in een donker steegje tegenkomt. Heb je het Pluspakket? Dan zijn zowel seizoen 1 en 2 voor jou beschikbaar! En goed nieuws: Seizoen 3 is alweer in de maak. 

4. Ozark

In juli verscheen bij Netflix de spiksplinter nieuwe serie Ozark. Marty Byrde en zijn gezin lijken een doodnormaal huisje-boompje-beestje leven te leiden. Maar niets is wat het lijkt, want Marty is eigenlijk de financieel adviseur van een Mexicaans drugskartel. Wanneer dit hopeloos mis gaat, moeten hij en zijn gezin onderduiken in het afgelegen Ozark.

5. House of Cards S5

De hitserie van Netflix over de Amerikaanse politiek gaat alweer het vijfde seizoen in. Kevin Spacey speelt weer op fenomenale wijze de rol van de president Frank Underwood. In dit nieuwe seizoen van House of Cards moet Underwood alle zeilen bijzetten om zich te verzekeren van een tweede ambtstermijn als President. Gesteund door zijn First Lady, Robin Wright, gaat dat gepaard met een steeds verhardend beleid. Gaat het lukken?

Welke series ga jij allemaal kijken?

Kijk Netflix via KPN

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Films, series & TV: de serie Gomorra

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

Films, series & TV

Met deze series kom je augustus door