30 juli 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Voor ieder wat wils bij KPN

De hele maand augustus kun je bij KPN genieten van de beste films en televisieprogramma’s. Heerlijk trouwjurken keuren met ‘Say Yes to the Dress’, weg zwijmelen bij een romantisch drama of juist genieten van stoere chicks die hun mannetje staan: in augustus heb je het voor het kiezen bij KPN!

Trouwen en Dr. Pimple Popper met TLC

Voor veel vrouwen is het de mooiste dag van hun leven: hun trouwdag. Als klein meisje droomden ze al van een echte sprookjesbruiloft, inclusief prinsessenjurk. In het TLC-programma ‘Say Yes to the Dress’ proberen de brides-to-be de perfecte jurk te vinden voor hun grote dag. Maar dat hoeven ze niet alleen te doen: stylist en presentator Fred van Leer helpt ze daar een handje bij. En natuurlijk moet je er niet aan denken dat je op DE dag wakker wordt met een puist in je gezicht… Al zou Dr. Sandra Lee, dermatoloog en ster van het programma ‘Dr. Pimple Popper’ daar wel raad mee weten! De één kan er absoluut niet naar kijken, de ander vindt het heerlijk: zoals de naam al zegt draait het in dit programma om het uitknijpen van puisten. En dan niet de puistjes waar we allemaal wel eens last van hebben (gehad); er komen in dit programma flinke bulten voorbij… Voor de liefhebbers van dit fenomeen én van Fred van Leer en/of bruidsjurken is er goed nieuws: deze en andere programma’s van TLC kun je nu ook On Demand bekijken wanneer het jou uitkomt. Geen idee wát je wil kijken maar vind je TLC wel leuk? Dan kun je deze zender vinden op kanaal 17.

Vrouwen in de hoofdrol

Het is (gelukkig) al lang niet meer zo dat vrouwen alleen maar mooi hoeven te zijn in films: tegenwoordig zijn er genoeg films waarin sterke vrouwen de hoofdrol hebben. En niet alleen vóór de camera, trouwens. Zo is ‘Little Women’ (2019), over vier jonge zussen, geregisseerd door Greta Gerwig en deed actrice en regisseur Elizabeth Banks de regie van de actiefilm ‘Charlie’s Angels’ (2019), waarin ook nog weer eens drie vrouwen de hoofdrol spelen! In de Nederlandse romcom ‘F*ck de Liefde’ volgen we de romantische perikelen van meerdere vrouwen en in het mooie liefdesverhaal ‘The Age of Adaline’ zien we het verhaal van Adaline (Blake Lively), een vrouw die door een bizar ongeval niet meer ouder wordt. Fijne bijkomstigheid: onze eigen Michiel Huisman speelt hierin de mannelijke hoofdrol. Op zoek naar een realistischer verhaal? Dan is het waar gebeurde ‘Bombshell’, over een aantal vrouwen die besluiten het seksuele wangedrag van FOX-baas Roger Ailes aan te pakken, misschien meer iets voor jou.

Deze en nog veel meer andere titels kun je nu tegen een verlaagd tarief on demand zien bij KPN. Je vindt de films bij On Demand in het menu van je TV. Kies voor In de Aanbieding en kijk direct naar één van deze films.  

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Thuisblijven doe je met KPN

Films, series & TV

Specials van augustus 2020

Films, series & TV

Series in het Pluspakket