11 oktober 2017

Voetbalfans opgelet! Kijktips voor het WK Voetbal

Haal de Oranje prullaria maar vast van zolder en trek je mooiste oranje outfit aan, want onze jongens trappen binnenkort af in Brazilië voor het WK voetbal. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlanders van plan is het WK lekker thuis vanaf de bank te kijken. Ben jij ook niet voor de buis weg te slaan als Oranje speelt? Dan mag je deze tv-programma’s zeker niet missen!

VI Oranje
De bamihapjes en schuine moppen vliegen over de tafel in het populaire RTL-programma, Voetbal International. Speciaal voor het WK maken René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen vanaf 9 juni tot 13 juli elke dag VI Oranje. In VI Oranje bespreken de heren op gebruikelijke wijze het laatste voetbalnieuws rond het WK en tal van andere zaken. De uitzendtijden worden aangepast aan het speelschema van het Nederlands elftal.

RTL4: eerste aflevering is op 9 juni om 22.30 uur

 

Studio Brasil
Ook de publieke omroep heeft een eigen WK-programma, Studio Brasil. Dagelijks vanaf 17.30 tot middernacht kan je meegenieten van de analyses van onder andere Hugo Borst en Henry Schut. Zij ontvangen verschillende gasten met als terugkerende gast Co Adriaanse, die elke wedstrijd van Oranje zal analyseren. Wil je liever kort bijgepraat worden over het WK? Schakel dan in op het WK Journaal rond 20.00 uur met Tom Egbers.

Nederland 1: elke WK-dag vanaf 17.30 uur

 

Johnny in Oranje
In zijn programma bezoekt Johnny de Mol de spelers van het Nederlands elftal en gaat hij met ze in gesprek over hun carrière, jeugd en natuurlijk het aankomende WK Voetbal in Brazilië. Verder laat hij zien waar de spelers slapen in Rio de Janeiro, gaat hij racen met Nigel de Jong, neemt hij een WK-hit op met Jan Smit en doet hij nog veel meer leuke dingen om Nederlanders en Brazilianen voor te bereiden op ons Oranje-legioen.

RTL4: elke woensdagavond om 21.30 uur

 

Het Beste Nederlands elftal aller tijden
Frank Evenblij zoekt op RTL7 naar de beste Oranje-spelers en bondscoach aller tijden. In drie afleveringen bespreekt hij met voetbalkenners als Theo Reitsma, Johan Derksen en Wim Kieft welke genomineerde spelers er in het ultieme Nederlands elftal moeten komen. Zitten Ruud van Nistelrooy, Johan Cruijff en Arjen Robben erin? Of heeft het Nederlands publiek toch anders gekozen?

RTL7: drie afleveringen vanaf woensdag 23 mei om 20.30 uur

 

WK in Lingerie
Tja, voor elk wat wils moet Veronica gedacht hebben. In de rust van de WK-wedstrijden kun je naar deze zender zappen om prachtige dames in lingerie te zien strijden voor de WK-titel penalty schieten. Oud-profvoetballer Andy van der Meijde heeft zich voor deze gelegenheid opgeofferd als scheidsrechter.

 

Veronica: vanaf 12 juni in de rust van alle WK-wedstrijden

Ben jij klaar voor de wedstrijden?
Natuurlijk mogen we naast alle mooie programma’s hierboven, het belangrijkste niet vergeten, de wedstrijden van Oranje. Het Nederlands elftal speelt drie poulewedstrijden, in het schema hieronder zie je de speeldata. 

Ook interessant voor jou:

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans

Sport

Amerikaans basketball kijk je bij KPN