3 oktober 2017

Deze vijf filmtrailers moet je echt zien

Filmfanaten zijn de laatste paar jaar in de watten gelegd met een aantal fantastische cinematische hoogstandjes. Langverwachte vervolg reeksen van Star Trek en de Iron Man franchise hebben sci-fi fans weten te bekoren en fantasie films zoals The Hobbit hebben nieuwe werelden tot leven gebracht.

2015 lijkt één van de beste jaren van het afgelopen decennium te worden als het om film releases gaat. We zetten maar liefst vijf must-see filmtrailers voor je op een rij.

Mad Max: Fury Road

Mad Max kwam al een keer in 1979 uit en daar is nu een remake van gemaakt. In deze toekomstige Australische post-apocalyptische actiefilm wordt Max (Tom Hardy) opgejaagd door zijn turbulente verleden. Hij voegt zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa (Charlize Theron). Samen met haar probeert hij niet alleen te overleven, maar ook de orde te herstellen in een gewelddadige wereld. Ze krijgen echter te maken met de sadistische Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne), van wie iets onvervangbaars gestolen is. Complete chaos en awesomeness volgen elkaar in rap tempo op.

De Nederlandse release staat gepland 14 mei 2015.

TomorrowlandDisney komt in 2015 met Tomorrowland, een film vol mysterie en avontuur. Frank (Clooney) is gedesillusioneerd voormalig wonderkind welke wordt samengebracht met de slimme en optimistische tiener Casey (Britt Robertson) die barst met wetenschappelijke nieuwsgierigheid. De twee gaan op een gevaarlijke missie om de geheimen van een enigmatische plek ergens tussen tijd en ruimte te ontdekken, die alleen bekend staat als Tomorrowland. Je wordt meegenomen op een sensationele rit voor een non-stop avonturen door nieuwe dimensies waar je alleen nog maar van kunt dromen.

De Nederlandse release staat gepland voor 21 mei 2015.

MinionsDe Minions is een Spin-off van Despicable Me. De Minions bestaan al veel langer dan de mens. Door de eeuwen heen zijn ze altijd trouw geweest aan de grootste slechteriken. Het enige probleem was dat ze niet altijd even competent waren waardoor ze nu geen meesterschurk meer hebben om te dienen. Een leider vinden is niet zo moeilijk, zorgen dat ze hem niet ombrengen is een andere zaak. Zo hebben de gele piepstemmetjes iets te maken met het uitsterven van de dinosaurussen, de bouw van de piramides en de ondergang van Napoleon. Het trio vindt in de vorm van Scarlet Overkill (Bullock), ’s werelds eerste vrouwelijke superslechterik, hun volgende potentiële meester. Daar staat ze al snel voor hun grootste uitdaging ooit: het redden van de Minions… van uitroeiing.

De Nederlandse release staat gepland 1 juli 2015.

Mission Impossible 5 - Rogue Nation 

In Mission: Impossible Rogue Nation nemen Ethan (Tom Cruise) en zijn team de meest onmogelijke missie ooit aan. Nadat 'Impossible Mission Force' (IMF) is ontbonden moeten ze ' the Syndicate' uitschakelen, een internationale criminele organisatie die als doel heeft om Hunts werkgever te vernietigen. Een schijnbaar onmogelijke opgave, maar zoals we al vier keer eerder zagen is dat nou net hun vakgebied.

De Nederlandse release staat gepland voor 30 juli 2015.

Ted 2In de opvolger van Ted uit 2012 gaan we vrolijk verder met de ongein. Dit keer wil Ted (stem door Seth MacFarlane) een kindje nemen met zijn vriendin Tami-Lynn (Jessica Barth). Maar een rechter wil er niet aan geloven dat een teddybeer als vader kan volstaan. Ted trekt daarop vervolgens met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) naar het gerecht om te vechten voor zijn rechten, maar of dat een goed idee is?

De Nederlandse release staat gepland voor 13 augustus 2015.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Seizoen 5 Girls: ouder, maar niet wijzer

Films, series & TV

Wie kijkt er nou nog gewoon TV?!

Films, series & TV

PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft