2 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Vier je eigen muziekfestival

Normaal zouden we ons rond deze tijd allemaal verheugen op het komende festivalseizoen. Feesten met vrienden, lekkere muziek, de zon op je bol… Maar helaas gaat dat dit jaar allemaal niet door. Om dat leed een beetje te verzachten kun je met KPN vanuit huis alsnog genieten van de beste muziekfilms en de Festival Favourites van muziekzender XITE.

Creëer je eigen muziekfilmfestival

Toegegeven: het is niet helemaal hetzelfde als met een lekker koud biertje in je hand losgaan bij een optreden van je favoriete band of DJ, maar we moeten er maar het beste van maken. Daarom kun je bij KPN nu voor een klein prijsje on demand kijken naar de beste muziekfilms. Kijk er een paar achter elkaar, zorg dat je een lekker drankje en hapje naast je hebt en voilà: je hebt je eigen muziek(film)festival!

Kies bijvoorbeeld voor het prachtige ‘A Star is Born’ met Bradley Cooper en Lady Gaga. De scènes van de concerten zijn zo mooi dat het bijna lijkt alsof je erbij bent. Ben je meer van de soulmuziek, dan is ‘Amazing Grace’ misschien iets voor je. Een documentaire over een optreden van Queen of Soul Aretha Franklin in 1972. Maar ook de klassieker ‘Moulin Rouge!’ kun je kijken. Benieuwd hoe het leven eruit zou zien als The Beatles nooit hadden bestaan? Dat is het onderwerp in de film ‘Yesterday’. Deze en andere mooie muziekfilms, zoals ‘Annie’, ‘The Blues Brothers’ en nog veel meer kun je nu tegen een verlaagd tarief on demand kijken. Ga naar het menu van je TV, selecteer On Demand, kies Films en ga naar In de Aanbieding.

Festival Favourites

Ook muziekzender XITE heeft gedacht aan alle festivalliefhebbers en introduceert in juni een speciaal programma: Festival Favourites. Elke zaterdag om 15:00 uur zie je hier muziekvideo’s van artiesten die eigenlijk zouden optreden op de festivals Amsterdam Open Air, Best Kept Secret, Pinkpop en het Indian Summer Festival. Zet het geluid op maximaal, nodig vrienden uit (maar blijf natuurlijk wel op afstand), trek je beste festivaloutfit aan en ga los met XITE! Festival Favourites zie je elke zaterdag om 15:00 op kanaal 22.

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Specials van augustus 2020

Sport

Premier League, La Liga en Serie A in juni weer van start

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen