26 oktober 2017

Uitgekeken op TV en Netflix? En op zoek naar iets nieuws?

Kan niks je op tv of bij Netflix bekoren? Probeer dan eens één van de top series van KPN Presenteert. Exclusief voor KPN klanten gemaakte sersies en programma’s van eigen bodem.

Hou je van sport?

Ben jij altijd wel geïntrigeerd door het leven van een top sporter. Wat beweegt deze mensen en hoe ziet hun leven er eigenlijk uit? Dan is 24 uur met misschien wel wat voor jou. Waar Peter Heerschop 24 uur lang top sporters uit verschillende disciplines eens goed aan de tand voelt.

Of ben je meer van de comedy series?

Dan past Toon wellicht meer in jouw straatje. Een serie die door professionals bejubeld wordt om de acteurs, manier van filmen en het originele verhaal. Onlangs is de serie nog genomineerd op het tv festival van Monte Carlo voor de Golden Nymph Awards in de categorie Beste Comedie serie. Je kan nu twee seizoenen achter elkaar kijken!

Zijn series als Zwarte Tulp en Penoza meer jouw ding

Dan is de serie Brussel eerder wat voor jou. De serie is geschreven door Leon de Winter. De serie geeft je een exclusief kijkje in de wereld van politiek Brussel. De serie zit bomvol intriges, bedrog, liefde, dromen, wraak en machtsspelletjes. Kortom smullenJ

Altijd al willen weten wat die muzikanten nou de hele dag doen?

Kijk dan eens naar het programma Roadie. Nabil is 1 dag lang de roadie van verschillende artiesten zoals Maan, Broederliefde en Di-rect. Hij brengt ze overal naar toe en krijgt daardoor een uniek kijkje in hun leven.

Wat is er allemaal te zien en waar?

Dit zijn maar drie voorbeelden van gave series en programma’s die KPN Presenteert biedt. Benieuwd naar wat je nog meer kan kijken? En hoe je dat doet?

Check KPN Presenteert dan hier.

KPN Presenteert

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

Films, series & TV

Met deze series kom je augustus door

Films, series & TV

Welke series moet je echt zien?