6 augustus 2018

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Na een dag hard werken is het tijd om de laptop te sluiten en richting de trein te lopen. Ik zit elke dag ongeveer een half uur in de trein voordat ik thuis ben. Tijd genoeg om even wat nieuwssites of filmpjes op mijn mobiel te bekijken, terwijl het Groninger landschap aan mij voorbij schiet.

Met de KPN iTV app kijk je eenvoudig overal televisie


Thuisgekomen duik ik meteen de keuken in om het avondeten klaar te maken. Ik verveel mij niet graag, dus, gebruik ik tijdens het wachten mijn telefoon om TV te kijken of filmpjes af te spelen. Nadat ik het eten heb opgeschept en de hoognodige vlekken van het plafond en de muren heb geveegd (netjes koken gaat nog moeilijk), ga ik lekker op de bank met mijn tablet zitten. Ook tijdens het eten vind ik het fijn om TV te kijken of wat vlogs te checken op Youtube, het voordeel van een vrijgezellenleven .

Na het eten, de afwas, de meest noodzakelijke huishoudelijke klusjes en het eerste kopje koffie van de avond, blijft de tablet mijn aandacht vragen. Vlug wat mailtjes wegwerken en daarna lekker ontspannen met 'Game of Thrones' of een toffe film. Aan de stofnesten op mijn televisie merk ik dat ik deze steeds minder gebruik, ik kijk bijna geen tv programma’s meer op de vaste tijden wanneer het wordt uitgezonden. Hoe zit dat bij jou thuis? Kijk jij nog televisie op de vertrouwde manier? Of kijk je tegenwoordig ook alles op de plek en tijd die jou goed uitkomt?

TV en al je favoriete films en series in één app!
KPN merkt ook dat klanten steeds andere behoeften krijgen op het gebied van televisie kijken. Lekker wanneer jij dat wil, op jouw favoriete apparaat, waar je dat wil, dat is de toekomst van TV. Om in deze behoefte te voorzien heeft KPN de iTV app. Deze app draait dan ook om het nieuwe tv-kijken. Jij bepaalt hoe, waar en wanneer jij je films, tv-series, documentaires en programma’s kijkt. Het mooie is dat je gebruik maakt van één app: op je TV (met Google Chromecast), tablet of mobiel. Lekker makkelijk dus. 

Overal waar je maar wilt
De app werkt via elke internetverbinding. Dus ook in het buitenland kun je eenvoudig Nederlandse televisie kijken en terugkijken. Of welke zenders jij dan ook in je pakket hebt zitten, je ontvangt ze allemaal. Dus ook in bad, bijvoorbeeld. Of onderweg in de trein. En wil je huisgenoot of partner graag voetbal kijken met zijn vrienden? Dan kijk jij via de iTV app gewoon lekker naar je eigen programma's.

Je raakt nooit uitgekeken
Binnen de iTV app kijk je alle programma's die in jouw pakket zitten. Daarnaast kijk je programma's tot wel 7 dagen geleden terug. Als je dus net jouw favoriete programma gemist hebt, kijk je het nog een week lang terug wanneer je wel tijd hebt. Maar ach, waarom zou je nog iets missen als je altijd en overal kunt kijken?

Wat kost de iTV app?
Je downloadt de iTV app van KPN helemaal gratis als je een Internet en TV-abonnement hebt.

Hoe kijk jij tv?
Ik ben erg benieuwd naar hoe jij tegenwoordig televisie kijkt? Zit je nog wel precies op tijd voor je favoriete programma voor de tv, of ben je voornamelijk online te vinden? Je kan je ervaringen hieronder in de reacties delen!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Wie kijkt er nou nog gewoon TV?!

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening