28 september 2017

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Na een dag hard werken is het tijd om de laptop te sluiten en richting de trein te lopen. Ik zit elke dag ongeveer een half uur in de trein voordat ik thuis ben. Tijd genoeg om even wat nieuwssites of filmpjes op mijn mobiel te bekijken, terwijl het Groninger landschap aan mij voorbij schiet.


Thuisgekomen duik ik meteen de keuken in om het avondeten klaar te maken. Ik verveel mij niet graag, dus, gebruik ik tijdens het wachten mijn telefoon om TV te kijken of filmpjes af te spelen. Nadat ik het eten heb opgeschept en de hoognodige vlekken van het plafond en de muren heb geveegd (netjes koken gaat nog moeilijk), ga ik lekker op de bank met mijn tablet zitten. Ook tijdens het eten vind ik het fijn om TV te kijken of wat vlogs te checken op Youtube, het voordeel van een vrijgezellen leven .

Na het eten, de afwas, de meest noodzakelijke huishoudelijke klusjes en het eerste kopje koffie van de avond, blijft de tablet mijn aandacht vragen. Vlug wat mailtjes wegwerken en daarna lekker ontspannen met 'Game of Thrones' of een toffe film. Aan de stofnesten op mijn televisie merk ik dat ik deze steeds minder gebruik, ik kijk bijna geen tv programma’s meer op de vaste tijden wanneer het wordt uitgezonden. Hoe zit dat bij jou thuis? Kijk jij nog televisie op de vertrouwde manier? Of kijk je tegenwoordig ook alles op de plek en tijd die jou goed uitkomt?

TV en al je favoriete films en series in één app!
KPN merkt ook dat klanten steeds andere behoeften krijgen op het gebied van televisie kijken. Lekker wanneer jij dat wil, op jouw favoriete apparaat, waar je dat wil, dat is de toekomst van TV. Om in deze behoefte te voorzien komt KPN met Play. Play draait dan ook om het nieuwe tv-kijken. Jij bepaalt hoe, waar en wanneer jij je films, tv-series, documentaires en programma’s kijkt. Het mooie is dat je gebruik maakt van één app, op je TV (met Google Chromecast), tablet of mobiel. Lekker makkelijk dus. 

Play. Overal waar je maar wilt.
Play werkt via elke Nederlandse internetverbinding: het maakt dus niet uit welke internetaanbieder je heb. Als je met Play start, doe je meteen een eerste smaaktest, je stelt eenmalig jouw voorkeuren in en ontvangt persoonlijke tips. Zo blijf je op de hoogte van je favoriete tv-zenders, series en films. Op die manier is Play verrassend, inspirerend en staat er altijd wat voor je klaar.

Nooit uitgekeken met Play.
Met Play kijk je 23 live tv-zenders en KPN Presenteert. De app biedt daarnaast On Demand televisie van HBO (on demand films, series en documentaires), MTV, Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite. Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal terug te kijken, uiteraard wanneer jou dat het beste uitkomt.

Wat kost KPN Play?
Als je nu registreert voor Play, kijk je de eerste maand gratis. Daarna betaal je € 11,99 per maand. Play is maandelijks opzegbaar. 

Hoe kijk jij tv?
Ik ben erg benieuwd naar hoe jij tegenwoordig televisie kijkt? Zit je nog wel precies op tijd voor je favoriete programma voor de tv, of ben je voornamelijk online te vinden? Je kan je ervaringen hieronder in de reacties delen! Wil je meer informatie over Play, kijk dan ook eens op de Play site..

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tv-kijken via internet: hoe werkt dat?

Films, series & TV

Wie kijkt er nou nog gewoon TV?!

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening