16 februari 2018

'The Walking Dead' keert 26 februari terug op Fox

Goed nieuws voor fans van de internationaal bekroonde hitserie ‘The Walking Dead’. Deze keert eind deze maand terug op FOX. Vanaf maandag 26 februari wordt om 22.00 uur het achtste seizoen van de serie hervat met nieuwe afleveringen, die wederom binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien zijn.

walking dead seizoen 8In verband met het wegvallen van de FOX zenders vanaf 1 juni, is de serie the Walking Dead nog tot eind mei te zien in het Pluspakket.

Seizoen 8 van ‘The Walking Dead’

In seizoen 8 verklaart Rick, Negan en zijn troepen de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval.

Wat kun je verwachten in het tweede deel van seizoen 8?

Er belooft weer een hoop te gebeuren. Doodgewaande personages zouden wellicht nog leven. Of is dat alleen de befaamde geruchtenmachine die ijdele hoop creëert. Dat hij/zij (om maar even spoilervrij te blijven) het heeft overleefd?

Eén ding is overduidelijk: de gemeenschappen zelf zijn gebroken. Alexandria is verwoest, de Hilltop is omsingeld en the Kingdom in stukken – de ene helft van de inwoners is dood, de andere helft in handen van de Saviors.

Zijn Aaron en Enid wel veilig in Oceanside en weet priester Gabriel Dr. Carson veilig naar the Hilltop te smokkelen? Een zwangere Maggie moet beslissen wat ze met al die gevangen Saviors moet doen. En ook Negan blijft worstelen met verraders binnen zijn gelederen.

In deze allesomvattende oorlog vervaagt de grens tussen goed en kwaad. Mensen vechten voor waar ze in geloven. Iedereen werkt samen voor iets groters - om zich veilig te voelen en een wereld te hebben waarin het waard is om te leven.

Succes

De serie werd lovend ontvangen door de recensenten en de kijkers. Ook de kijkcijfers waren prima. De serie werd nog populairder nadat-ie wereldwijd werd gelanceerd door streamingplatforms als Netflix. Ook kreeg The Walking Dead nog een spin-off: Fear The Walking Dead.

The Walking Dead

In de Amerikaanse tv-serie The Walking Dead probeert een groep mensen na een apocalyps te overleven in een wereld vol zombies.

Pluspakket

In het Pluspakket kijk je alle afleveringen van het nieuwste seizoen, tot 7 dagen na de laatste aflevering terug. De afleveringen zijn 2 dagen na live uitzending via On Demand terug te kijken. Voor deze versie betekent dat voor de zestiende en laatste aflevering dat deze slechts 5 dagen beschikbaar is.

Vanaf maandag 26 februari start om 22.00 uur de negende aflevering van het achtste seizoen van de serie. Op 16 april om 22.00 is het tijd voor de zestiende en laatste aflevering van dit seizoen op Fox. De nieuwe aflevering is binnen 24 uur na de Amerikaanse première te zien.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

5 romantische films om samen met je lief te kijken

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket