14 november 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

The Crown seizoen 3: alles over het verhaal en de nieuwe cast

Het is al een jaar geleden dat Her Majesty ons aan de buis gekluisterd had. Ben jij weer toe aan een paar affairs, wat politieke schandalen en een aantal dagelijkse struggles die Queen Elisabeth II moet verwerken? Nestel je dan twee dagen in op de bank, want The Crown seizoen 3 is vanaf 17 november te zien op Netflix!

The Crown seizoen 3

The Crown op Netflix

De Britse monarchie, politieke uitdagingen en bovenal het persoonlijke leven van koningin Elisabeth. Dat is waar The Crown op Netflix om draait. Hoe was het voor haar om te trouwen en daarna koningin te worden? Hoe ging het koningshuis om met alle veranderingen die plaatsvonden in de jaren ‘60? The Crown is niet alleen een spectaculair gevisualiseerde geschiedenisles over het Britse Koningshuis in de tweede helft van de 20e eeuw. Het is een serie die zó spannend is, dat je hem in één keer uitkijkt.

De cliffhanger van The Crown seizoen 2

Na het tweede seizoen bleven we achter met medelijden voor een jonge Prince Charles wiens vader hem zwak noemt. Ook wordt Prince Philip ervan verdacht Stephen Ward tóch wat beter te kennen dan hij toegeeft en Queen Elisabeth bevalt van Prince Edward, hun vierde kind. Wat we kunnen verwachten in seizoen 3 van The Crown?

The Crown seizoen 3

Dit derde seizoen van The Crown speelt zich af in de periode 1964 tot en met 1977 en begint met een Koningin die al 25 jaar over haar land regeert. De jaren ’70 staan voor een turbulente periode in Engeland. We zitten midden in de Koude Oorlog en Queen Elisabeth II staat voor een aantal moeilijke keuzes. Hoe vergaat haar dat?

Naast het regeren van de Koningin van Engeland, zal het derde seizoen van The Crown veel over het leven van Prince Charles gaan. Hoe groeit de toekomstige Koning van Engeland op? Wat zijn de keuzes waar hij voor staat? De grote million dollar question die hierdoor viral gaat is toch wel of Princess Diana haar entree in de serie maakt. Het antwoord daarop is nee. Wel staat vast dat ze in seizoen 4 (dat op dit moment gefilmd wordt!) in beeld komt, net als Margaret Thatcher.

Wil je vlekkeloos in 4K het nieuwe seizoen van The Crown streamen? Check dan of glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

The Crown seizoen 3: nieuwe cast

In dit seizoen worden alle personages door andere acteurs gespeeld. Logisch, het speelt zich zo’n tien jaar na het tweede seizoen af en dus zijn de hoofdrolspelers ook ouder geworden. Dat vraagt om oudere acteurs.

Zo wordt koningin Elisabeth niet meer door Claire Foy gespeeld, maar neemt Olivia Colman het stokje over. Matt Smith maakt plaats voor Tobias Menzies, die Prince Philip nu speelt.

Wil jij Netflixen waar je ook bent, op welk moment van de dag? Dan hebben wij een goede tip voor jou. Je kunt namelijk Netflix films downloaden. Zo hoef je niet te streamen en kijk je films en series ook zonder wifi of mobile data. Handig, bijvoorbeeld als je in het vliegtuig zit!

Netflixen via Interactieve TV van KPN

Voor Netflix zit je helemaal goed bij KPN. Via Interactive TV betaal je namelijk je Netflix-factuur automatisch via je KPN-factuur. Ook ontvang je hiermee On Demand films en gebruik je apps op tv. Dat wordt in één weekend The Crown weg-bingen!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Video streaming diensten om urenlang te bingewatchen

Internet

Glasvezel of kabel/koper?

Films, series & TV

Netflix hacks om oneindig mee te bingewatchen