1 augustus 2019 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Als welk Stranger Things personage Netflix jij?

Wat is er nou lekkerder dan onderuitgezakt op de bank je favoriete serie kijken? Of misschien Netflix jij wel liever tijdens het koken, met een film aan op de achtergrond. Iedereen kijkt op zijn eigen manier. Wij onderzochten hoe Stranger Things personages Netflix zouden kijken (als het bestond in de jaren 80). Op welk personage lijk jij het meest?

Stranger Things Netflix

Stilletjes in een hoekje zoals Eleven

Jij kijkt het liefst alleen. Geen eeuwig overleg over welke serie het wordt of afleiding van iemand die vraagt of het geluid wat zachter kan. Jij kiest zelf wat je kijkt en je kijkt alleen. In stilte. En het liefst met een pak Eggo Waffles, Elevens favoriet. Zoete wafels die je lekker alleen met jezelf deelt.

Allesverslindend zoals de Mind Flayer

Net als het monster uit Stranger Things seizoen 3 weet jij alles én verslind je content in een oogwenk. Jij weet precies wanneer het nieuwste seizoen van The Crown uitkomt. Alle seizoenen van House of Cards? Die heb je gezien. Peaky Blinders vertel je zelfs na tot in detail. Je kijkt series in één keer uit en rust niet totdat er in jouw Netflix-account bij alle hitseries een *gezien*-label staat.

Opgeslokt net als Will Byers

Een serie heeft jou in z’n greep. Begin je eenmaal met kijken, dan neemt de serie beslag op jou en kun je aan niets anders meer denken. Je droomt erover. Je praat er de hele dag over. Ook als je het hele seizoen hebt uitgekeken, blijft de serie in je hoofd zitten. Net als toen Will ontsnapte uit de Upside Down maar wel ‘bezeten’ bleef van deze parallelle wereld.

Besluiteloos zoals Nancy Wheeler

Jij kunt maar niet kiezen op movie night. Je blijft twijfelen tussen twee films en onder druk kies je dan toch voor de ‘veilige’ optie. Tijdens het kijken begint het te kriebelen en zet je toch maar de andere film op. Om je eerste keuze niet tekort te doen, kijk je ook af en toe een stukje van die film. Uiteindelijk kijk je beide films half. Net als Nancy Wheeler, die maar blijft twijfelen tussen Steve en Jonathan.

Onschuldig zoals Chief Hopper

Jij houdt niet van criminaliteit in films. Niet van horror en niet van thriller. Jij bent iemand die het goede in de mens ziet, net als Chief Hopper. Je kijkt dan ook graag films met een zoetsappige verhaallijn of een documentaire over een groep mensen die hun eigen zelfvoorzienende boerderij bouwt. Geen kwaad in de zin.

Zenuwachtig net als Joyce Byers

Jij bent zenuwachtig en kunt niet wachten totdat je de clou van de serie weet. Soms sla je zelfs een stuk van een aflevering over om meteen bij het einde van het verhaal te komen. Hoe gaat dit eindigen?! Is de vraag die jij jezelf steevast stelt. Net zoals Joyce Byers, die niet kan rusten totdat ze antwoord heeft op al haar vragen.

Stranger Things kijken, op jouw manier

Of je nu als Eleven, de Mind Flayer of Joyce Byers bent, Netflixen doet iedereen op zijn eigen manier. Jouw manier? Gewoon Netflix kijken via KPN. Geen gedoe met Chromecast, Apple TV of allerlei kabeltjes. Jij zet gewoon je Tv aan, kiest voor Netflix kijken maar! Ook je Netflix-abonnement betaal je via je KPN-factuur. Wel zo makkelijk.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze series op Netflix moet je gezien hebben

Films, series & TV

80’s outfit aan en Stranger Things seizoen 3 kijken!

Mobiel

7 handige tips om ontspannen te reizen