1 augustus 2019 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

80’s outfit aan en Stranger Things seizoen 3 kijken!

Oppassen mouth breathers, want het is eindelijk zover: Stranger Things seizoen 3 is uit! Eleven en haar vrienden nemen het weer op tegen demogorgons, demodogs en andere monsters uit de Upside Down. Uiteraard kun je dit nieuwe seizoen op Netflix kijken (lees: bingen). En dat komt mooi uit: als je nu Internet en/of TV van KPN neemt, krijg je 3 maanden Netflix cadeau. We praten je helemaal bij.

Netflix Stranger Things seizoen 3

Flashback naar seizoen 2

Even je geheugen opfrissen. Het vorige seizoen van Stranger Things eindigde met een angstaanjagende cliff hanger. Eleven was weer herenigd met Will, Mike, Dustin en Lucas. Ze hoeft zich niet langer te verbergen in het blokhutje van Chief Hopper en de demodogs zijn verslagen. Tijdens het Snow Ball-feest lijkt de rust in Hawkins voorgoed teruggekeerd. Heeft Eleven de Upside Down echt gesloten? De kids voelen zich veilig en hopen dit mysterieuze hoofdstuk van hun leven af te sluiten. Maar dan… zien we dat de Upside Down tóch nog een teken van leven geeft.

Wat staat er te gebeuren in Stranger Things seizoen 3?

De serie draait natuurlijk om Eleven. Het meisje dat als proefkonijn in een eng laboratorium moest opgroeien. Gelukkig wist ze te ontsnappen en heeft ze lieve, zorgzame mensen om zich heen verzameld. In de trailer zien we hoe ze opgroeit tot een prachtig meisje met flinke bos krullen! Kan ze die enge wereld voor eens en altijd van zich afschudden?

Pubers in Stranger Things seizoen 3

In de trailer van Stranger Things Seizoen 3 zien we al meteen wat het decor is: de zomer! Het seizoen speelt zich af in de zomer van 1985 en dat betekent dat de kinderen geen jonkies meer zijn. Het lijkt een seizoen vol puberschommelingen te worden. Tel daar het reusachtige monster uit de Upside Down bij op en het wordt een heuse wervelwind aan emoties.

Houdt Eleven de poort naar de Upside Down dicht?

De grote vraag is natuurlijk of die verdomde Upside Down wereld dit keer echt dicht kan blijven. De sleutel lijkt bij Eleven en Will te liggen. Kan Will eindelijk bevrijd worden van deze wereld die onderdeel van hem lijkt te zijn? Kunnen ze samen het kwaad verslaan? Er is maar één manier om daarachter te komen.

Netflix kijken met KPN

Stranger Things seizoen 3 kijk je natuurlijk op Netflix. Heel fijn is dat je vanaf nu kunt Netflix kijken via KPN. Dus geen gedoe met Chromecasts, Apple TV of extra kabeltjes. Tv aanzetten en gaan! Ook handig: je kunt vanaf nu je Netflix abonnement direct betalen via je KPN-factuur. Lekker makkelijk, want dan zit je niet met een creditcard rekening hier en een online factuur daar.

Nog meer binge-waardige Netflix series

Is Stranger Things nét iets te spannend voor jou? Netflix heeft nog veel meer leuke, mooie, spannende, grappige series die je het liefst in één keer uitkijkt. The Crown is een prachtige dramaserie die al met 3 (terechte) Emmy’s is bekroond na het eerste seizoen. Ook Narcos, dat het leven van de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar in beeld brengt, is een serie die op je must see-lijst moet. Liever een grappige old timer die gemakkelijk wegkijkt? Dan zet je gezellig een aflevering van Friends op.

Bekijk Internet en TV

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze series op Netflix moet je gezien hebben

Films, series & TV

Gratis film voor jou

Films, series & TV

Bingewatcher of selectieve kijker, wie ben jij?