3 oktober 2017

Spike: 24/7 reality, drama en (live) sport met een scherp randje

Voor rauwe programma’s met een scherp randje moet je bij Spike zijn. En vanaf 1 maart is Spike 24/7 op kanaal 13 bij KPN te zien.

24 uur per dag spraakmakende entertainment met een mix van reality, drama en (live) sport zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Kingdom, Face Off, Gamekings en het toonaangevende Bellator MMA, waarin 's werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring. Of de check de nieuwste internationale topseries:

The Magicians – Harry Potter op steroïden


Quentin Coldwater (Jason Ralph) wordt in de fantasy/mysterie serie The Magicians als briljante eindejaarstudent gerekruteerd door Brakebills University voor Magical Pedagogy, een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. The Magicians is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Lev Grossman en iedere dinsdag om 22.00 uur te zien op Spike.

Taken – De serie, wat er aan de films voorafging


De langverwachte actieserie Taken is vanaf 6 maart iedere maandag op 22.55 uur op Spike te zien. Dit keer geen Liam Neeson, maar wel Vikings-acteur Clive Standen als Bryan Mills. De serie is een prequel op de gelijknamige films, en laat de avonturen van de jongere, voormalige groene baret Mills zien. Hij is een dodelijke CIA-agent die probeert af te rekenen met een incident uit zijn verleden door wraak te nemen op de mensen die er verantwoordelijk voor zijn.

Win een Spike-hoodie


Wil jij een Spike-hoodie winnen, geef dan in de comments antwoord op de volgende vraag: Wie schreef de gelijknamige boeken van The Magicians? 

Succes met de prijsvraag en veel kijkplezier met Spike. 

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Is Steven Avery schuldig of onschuldig?

Films, series & TV

10 redenen om De Mannentester te kijken