2 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Specials van Juni 2020

Eén van de positieve gevolgen van de Corona-crisis is dat heel Nederland aan het bakken en kokkerellen lijkt te zijn geslagen. Bak-producten zijn vaker uitverkocht dan voorheen, de schappen met meel en bloem zijn in veel supermarkten zelfs leeg. KPN zet deze maand daarom de thuisbakkers in het zonnetje met een mooi nieuw programma. En ook aan de muziekliefhebbers is gedacht: we kunnen immers niet naar de muziekfestivals deze zomer, maar met KPN haal je de muziek naar je eigen huiskamer.

Haal de festivals in huis

Iedereen die wel eens naar een muziekfestival is geweest weet dat de sfeer en gezelligheid op deze feesten niet te evenaren is. Maar helaas zullen we het voorlopig toch even zonder moeten doen. KPN verzacht dit leed enigszins door 20 muziekfilms voor een klein prijsje aan te bieden. Nodig wat vrienden uit, selecteer een aantal films, kijk ze achter elkaar en creëer zo je eigen muziek(film)festival! Er is voor ieder wat wils: het mooie drama ‘A Star Is Born’ met Lady Gaga, de klassieker ‘Moulin Rouge!’ of de documentaire ‘Amazing Grace’ zijn slechts een aantal muziekfilms die je tegen gereduceerd tarief bij KPN kunt kijken. Je vindt de films in het menu van je TV, bij On Demand. Kies Films en selecteer In de Aanbieding. Wel genieten van muziek maar niet zo in de stemming voor een film? Kijk dan op zaterdagen naar de muziekzender XITE (kanaal 22). In Festival Favourites komen clips van artiesten voorbij die je eigenlijk op de festivals had moeten zien. Meubels aan de kant, drankje erbij en dansen maar.

Bakken doe je zo

Voor alle bestaande én nieuwe thuisbakkers is er goed nieuws: met KPN kun je elke werkdag afstemmen op 24Kitchen (kanaal 24), waar populaire tv-chef Rudolph van Veen terug is met zijn programma ‘Rudolph’s Bakery’. Bak live mee, probeer het op een later moment zelf óf kijk languit op de bank hoe heerlijke cakes, koekjes en taarten worden bereid. Een programma om je vingers bij af te likken!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Bak mee met Rudolph

Films, series & TV

Vier je eigen muziekfestival