1 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Specials van juli 2020

Het is juli en dat betekent: zomervakantie! Maar omdat ook deze vakantie dit jaar anders zal zijn dan we gewend zijn en velen thuis zullen blijven, zorgt KPN ervoor dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. En dat geldt ook voor volwassenen, want voor de liefhebbers van programma’s over misdaad, moord en alles wat daarmee te maken heeft is er goed nieuws: de misdaadzender Crime+Investigation verhuist van het Pluspakket naar het basispakket!

Vier de zomervakantie met KPN

De kids (en laten we eerlijk zijn: de ouders dus ook) kunnen in juli hun lol niet op met KPN! Niet alleen is Nick Jr. zender van de maand en dus de hele maand gratis te zien op kanaal 42, daarnaast zijn er ook een hele hoop toffe kinderfilms en -series on demand te zien! En dat is nog niet alles: met de Kidsomgeving van KPN kunnen de kleintjes zich uren veilig en verantwoord vermaken. Ook is er de app Azoomee, waarmee ze veilig kunnen knutselen, spelletjes spelen en op andere manieren spelenderwijs kunnen leren. Met KPN heb je in juli geen kind aan ze! Meer weten? Klik hier.

Ontrafel de mysteries met Crime+Investigation

Maar ook aan de volwassenen heeft KPN gedacht. Op 1 juli verhuist Crime+Investigation en is niet langer in het Pluspakket te zien, maar in het basispakket! Dit betekent dat dé zender voor waargebeurde misdaad en moordprogramma’s voor alle klanten van KPN gratis te zien is op kanaal 44. Uiteraard kun je de series ook On Demand blijven kijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Kijk bijvoorbeeld naar ‘Cruise Ship Killers’, of ‘Accused: Guilty or Innocent?’. Meer weten? Klik hier

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Bak mee met Rudolph

Films, series & TV

Vier je eigen muziekfestival