31 maart 2020 2 min Auteur: Redactie

Specials van April 2020

We kunnen er niet meer omheen: het coronavirus heeft de wereld flink op z’n kop gezet. Om de gevolgen van deze crisis enigszins te beperken, zijn er strenge maatregelen genomen. Eén daarvan is: ga niet de deur uit als je niet per se naar buiten hoeft. KPN maakt verplicht thuisblijven deze maand íets draaglijker.

Gratis Film1 én een nieuw seizoen La Casa de Papel


Alle kanalen van Film1 zijn tot en met 13 april gratis te zien voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4All met een televisie abonnement. De zenders zijn te vinden op kanaal 245 t/m 248. Ook fans van de Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel' hebben geluk: op 3 april komt het vierde seizoen van deze spannende misdaadreeks uit op Netflix. ‘La Casa de Papel' is de succesvolste niet-Engelstalige serie van de streaminggigant: het derde seizoen werd door bijna 34 miljoen accounts bekeken in de eerste zeven dagen na de release. Grote kans dat dit record verbroken gaat worden met het vierde seizoen! Meer weten? Lees alles over Film1 en La Casa de Papel.

Muziek van eigen bodem


Toe aan iets anders na al dat bingewatchen? Goed nieuws voor de fans van Nederlandstalige muziek, want deze maand zetten we de muziek van eigen bodem in het zonnetje. 100% NL TV is zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Om dat te vieren geeft 100% NL een speciale prijs weg. Bekijk het hier! Daarnaast kun je kijken naar TV Oranje, waar 24 uur per dag videoclips van Nederlandse artiesten worden uitgezonden. En het mooie is: je hebt zelf invloed op wat er wordt vertoond! Op tvoranje.nl kun je namelijk stemmen op jouw favoriete videoclip en wordt deze wellicht ‘s avonds uitgezonden in het programma ‘De Verzoekparade'. TV Oranje vind je op kanaal 112. Meer weten? Lees alles over 100% NL TV en TV Oranje.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kijk dit Paasweekend nog naar Film1

Films, series & TV

Het beste van eigen bodem

Films, series & TV

Kom de maand door met Film1 en ‘La Casa de Papel'