27 augustus 2020 2 min

Specials september 2020

Traditiegetrouw betekent september de start van het nieuwe televisieseizoen. De verschillende zenders trekken alles uit de kast in de strijd om de kijker. Wat kun je het komende jaar verwachten? Wij nemen het met je door! En heb jij het Pluspakket? Dan zitten de liefhebbers van avontuur deze maand helemaal goed bij KPN: we hebben een selectie gemaakt van de beste avonturenfilms die je kunt zien met het Pluspakket.

Strijd om de kijkcijfers

Terugkerende hits, nieuwe programma’s: als we de programmering voor het komende TV-seizoen mogen geloven zal het de televisiekijker aan niets ontbreken de komende tijd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra jubileumseizoen van dé kijkcijferhit van de NPO: ‘Wie Is De Mol’? Over de Mol gesproken: ook Linda zal weer als vanouds te zien zijn met haar ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en ‘Ik Hou van Holland’, alleen deze keer op SBS6. Maar er zullen ook een aantal gloednieuwe programma’s te zien zijn. Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Op avontuur met KPN   

Wie houdt er nu niet van avontuur? Om zelf te beleven, of in elk geval om naar te kijken. Goed nieuws, want deze maand zie je de beste avonturenfilms met het Pluspakket. Wolven, draken, stormen, de ruimte… Wat voor avontuur je ook aan wil gaan: er zit altijd wel iets voor je tussen. Of misschien is de serie ‘Washington’, over de eerste president van de Verenigde Staten, meer iets voor je. Schakel dan in op History (kanaal 32, zondag om 20:30 uur), waar je kunt genieten van dit epische docudrama. Lees hier alles!

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Deze programma’s mag je niet missen in september

Mobiel

Nieuw in de iTV App: Apple Airplay

Sport

Grand Prix van België live kijken bij KPN