1 oktober 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Specials oktober 2020

Het wordt langzaam kouder, de bladeren vallen van de bomen, het wordt eerder donker… Het is oktober! Iedereen die ervan houdt weet natuurlijk dat 31 oktober staat voor dé griezelfeestdag Halloween. Om die reden is het Pluspakket aangevuld met de beste enge films. Maar ook als dat niet je ding is zit je deze maand goed bij KPN als je wel van dansen houdt: er zijn namelijk ook een aantal dansfilms toegevoegd aan het Pluspakket!

Kijken op eigen risico

Enge films zijn niet voor iedereen. Maar als je ervan houdt zit je deze maand zeker goed met KPN, want er zijn een hoop pareltjes toegevoegd aan het Pluspakket! Wat dacht je bijvoorbeeld van alle zeven films uit de ‘Saw’-reeks, over de beroemde Jigsaw Killer (weet je nog, die enge pratende pop?). Of, mocht je houden van ietwat vreemde, niet-doorsnee films, dan zijn ‘Suspiria’ of ‘The Neon Demon’ iets voor je. Over-the-top foute horror? Hebben we ook! Namelijk: ‘Piranha 3D’. Of zie onze eigen Famke Janssen met Robert de Niro in het enge ‘Hide and Seek’. Genoeg om uit te kiezen dus, voor die donkere herfstavonden!

Voetjes van de vloer

“I’ve had the time of my life…” Zing jij nu in je hoofd ook het lied mee? De kans is groot dat je dan automatisch moet denken aan de film ‘Dirty Dancing’, waarvoor dit nummer is geschreven. In deze romantische dansfilm straalt Jennifer Grey als Frances (beter bekend als Baby) die verliefd wordt op dansleraar Johnny, gespeeld door Patrick Swayze. De film uit 1987 is een echte klassieker. Mocht je ‘m nog nooit gezien hebben is dit je kans, want ‘Dirty Dancing’ is nu te zien in het Pluspakket. En daar vind je nu ook alle ‘Step Up’ films, waarvan de eerste met Channing Tatum een groot succes was. Bekijk de films vanuit je luie stoel of schuif die meubels aan de kant en dans lekker mee!

Bekijk films en meer via het Pluspakket

Je ziet alle films met het Pluspakket, te vinden in het menu van je TV bij On Demand. Veel kijkplezier!

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Griezelen met KPN

Films, series & TV

Dansen met KPN

Films, series & TV

Films in het Pluspakket