3 november 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Specials november 2020

Om er maar even een mooie uitdrukking in te gooien: het leven bestaat uit een lach en een traan. En de maand november dus ook! Bij KPN kun je deze maand namelijk zowel naar het beste van comedy, als de mooiste dramafilms kijken. Zo zijn er meerdere cabaretvoorstellingen te zien in het Pluspakket, maar ook de grappigste films. Ben je wel even uitgelachen, dan kun je kiezen voor één van de mooie dramafilms die het Pluspakket te bieden heeft.

Begin de dag met een lach

Of eindig ermee, natuurlijk. Of lach de hele dag door! Het Pluspakket heeft namelijk genoeg te bieden om jou deze maand meerdere dagen aan het lachten te krijgen en te houden. Wat je smaak ook is: hou je van Nederlandse romcoms, kies je voor ‘Hartenstraat’ of ‘Homies’ bijvoorbeeld. Oké, die laatste is niet per se romantisch, maar wel héél grappig! Is Amerikaanse humor meer jouw ding, kijk dan bijvoorbeeld naar ‘Horrible Bosses’. Of misschien ben je fan van de vele cabaretiers die ons land rijk is. Ook dan kun je bij KPN terecht, want er zijn een hoop cabaretvoorstellingen te zien in het Pluspakket! Van Theo Maassen tot Najib Amhali, Peter Pannekoek tot Claudia de Breij: er zit sowieso iets voor je tussen.

Pink een traantje weg

Ben je wel even uitgelachen en toe aan iets serieuzere films, ook dan zit je goed met het Pluspakket. Daarin zijn namelijk meerdere mooie dramafilms te zien. Zwaardere kost, zoals het helaas nog steeds actuele waargebeurde drama ‘Fruitvale Station’, over een zwarte Amerikaanse jongen die betrokken raakt bij een vechtpartij, met alle gevolgen van dien. Of kies voor iets luchtiger (romantisch) drama, zoals ‘Sex and the City’ of het mooie ‘Silver Linings Playbook’ bijvoorbeeld, waarmee actrice Jennifer Lawrence terecht een Oscar won voor haar rol als de emotioneel onstabiele Tiffany. Of wat dacht je van ‘The Prince & Me’ met Julia Stiles? Waar elk jong meisje vast wel eens van gedroomd heeft overkomt haar: ze wordt verliefd op een prins en dat is geheel wederzijds. Maar dat maakt het allemaal niet makkelijker…

Dit is slechts een greep uit het aanbod; in het Pluspakket vind je nog veel meer mooie dramafilms, comedy’s en cabaretvoorstellingen. Je vindt het Pluspakket via het menu van je TV. Selecteer ‘films’ of ‘series’ en kies voor het Pluspakket. Nog geen Pluspakket? Dan zie je hier hoe je het aan kunt zetten.

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket