14 januari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Specials januari 2021

Een nieuw jaar, een hoop mooie nieuwe content bij KPN! Ook in 2021 kun jij als klant van KPN weer genieten van de mooiste films en series, de leukste zenders en programma’s, de beste apps en spectaculaire acties. En we beginnen het jaar goed voor de liefhebbers van misdaad! Maar ook voor de kleintjes is er in januari genoeg te beleven bij KPN.

Massa’s misdaad

Crime-liefhebbers opgelet! Wist je dat het Pluspakket vol zit met goede misdaadfilms? Wat dacht je bijvoorbeeld van klassiekers als Tarantino’s ‘Reservoir Dogs’ of ‘Gangs of New York’ van Martin Scorsese? Dit zijn slechts een paar van de vele misdaadfilms die je met het Pluspakket kunt zien. Geen Pluspakket, wel misdaad? Kijk dan eens naar de zender Crime & Investigation, te vinden op kanaal 44. Op deze zender vind je waargebeurde verhalen over grote en kleine misdaden. Dat de Britten erg goed zijn in spannende detectiveseries is algemeen bekend. Op BBC First gaan deze maand ook weer een paar mooie series in première, waaronder ‘The Sister’, de nieuwe serie van Neil Cross, die eerder het populaire ‘Luther’ bedacht. Net zo spannend als ‘Luther’, met een bovennatuurlijk tintje…

Kijkplezier voor de kleintjes

Uiteraard kunnen ook de kinderen dit jaar weer genieten van alles wat KPN te bieden heeft. Zo is Nick Jr. zender van de maand in januari en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Heb je het Pluspakket, dan kun je altijd kijken naar Nick Jr. op kanaal 53. En dan kun je óók kijken naar de vele leuke kinderfilms, zoals bijvoorbeeld de welbekende ‘Buurman & Buurman’ of ‘Asterix & Obelix’. Voor de allerkleinsten is er ‘Brandweerman Sam’, voor de iets oudere kinderen het vrolijke ‘Sing Song’. Deze en veel meer kinderfilms zie je met het Pluspakket! Nog geen Pluspakket? Dan zie je hier hoe je het aanzet.

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

KPN is er voor de kids

Films, series & TV

Crime time bij KPN

Films, series & TV

Series in het Pluspakket