22 februari 2018

Spannende Scandinavische series om niet te missen

22-02-2018 - In het Pluspakket staan deze maanden Scandinavische topseries centraal. Hiervoor zijn er een aantal mooie winacties. Lees snel verder om alles over de series te weten te komen én welke gave winacties er zijn!

The Bridge

The Bridge

In de allereerste aflevering van The Bridge wordt er een lijk aangetroffen, precies op de grens tussen Zweden en Denemarken op de Öresundbrug. Deze brug speelt de hoofdrol in de Zweeds-Deense productie en speelt zich voornamelijk af in Malmö en Kopenhagen. De Zweedse en Deense politie moeten samenwerken om gruwelijke moorden op te lossen en dat valt niet altijd mee. In de serie spreken ze geen Engels met een Zweeds en Deens accent maar gewoon Zweeds en Deens en dat is zeer interessant.

Occupied

Occupied is een Noorse politieke thrillerserie die is bedacht door Jo Nesbø en welke is geregisseerd door Erik Skjoldbjærg. Deze serie is de duurste productie ooit uit Noorwegen. De serie gaat over de overname van de Noorse olie- en gasvelden door Rusland nadat Noorwegen besloten heeft om zijn olie- en gasproductie stop te zetten. Naarmate de tijd vordert wordt Noorwegen een bezet land en merkt het gewone volk hier niks van. Okkupert (Noors voor bezet) is een serie die je geboeid houdt tot het einde van het seizoen.

Borgen

Borgen betekent De Burcht en verwijst naar het regeringscentrum Christiansborg in Kopenhagen. In dit gebouw zitten ondermeer het Deense parlement (Folketinget) en het departement (Statsministeriet) van de premier. Ondanks dat de serie fictie is, is de plot gebaseerd op herkenbare situaties en locaties. Birgitte Nyborg is de premier waarbij zij keuzes moet maken tussen haar idealen en de politieke werkelijkheid.

The Killing

In The Killing draait het om inspecteur Sarah Lund. Zij staat op het punt om Denemarken te verlaten en met haar verloofde naar Zweden te verhuizen. Alles verandert echter nadat een meisje van 19 gruwelijk wordt vermoord. Samen met haar collega Jan Meyer pakt Sarah het onderzoek op, waarbij al snel duidelijk is dat dit een intelligente en gevaarlijke moordenaar is. De moord staat in verbinding met een politieke campagne die op dit moment wordt gerund, maar misschien dat schijn bedriegt?

De winacties

Je kunt meedoen met alle winacties door jezelf in te schrijven bij Seaters. Dit kan je doen met de code: gekopkpn. Je kan je dan voor alle winacties opgeven.

Zo geven we in samenwerking met Lumière de volgende prijzen weg:

  • Crime Tour via Vist Denmark 
  • 1x luxe box van The Bridge gesigneerd door Sofia Helin en Thure Lindhardt
  • 3x The Bridge S3 box geregistreerd
  • 10x Crime boek van Gard Sveen: De Doden Hebben Geen Verhaal
Log in bij Seaters

Zo kijk je de films

Heb je een Plus Pakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Nordic Noir Special.


Wil je ook het Pluspakket?


Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Bekijk internet en tv pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Welke zenderpakketten moet je in huis hebben?