11 oktober 2017

Snack video’s met KPN en LINDA.tv

Met mijn smartphone in de hand app ik vriendinnen over de borrel van vanavond, stuur ik nog even een selfie met mijn nieuwe kleding aan en check ik op Facebook of die vervelende ex niet zal komen. Mijn smartphone en ik zijn een onafscheidelijk team. Tech maakt mijn leven net een stukje leuker. Om die reden is KPN gaan samenwerken met LINDA.tv Speciaal om alle nieuwsgierige vrouwen in Nederland op de hoogte te brengen van nieuws op het gebied van tech en innovatie.

#tech en LINDA.tv
Of je nou op de bank ligt, in de trein zit of even een pauze momentje op het werk hebt: dankzij de LINDA.tv video-app beschik je altijd over de leukste filmpjes. Via je smartphone, laptop of tablet kan je altijd en overal unieke LINDA.tv-programma’s kijken en is er een selectie van de beste virals te zien. 

Moet je zien!
Een tip van de redactie is de rubriek: Moet je zien. Hippe koppels vertellen over hun favoriete series. Wat moet je écht zien, en ook niet geheel onbelangrijk: waar kan je die ene toffe serie zien? In slechts een paar minuten ben je weer helemaal bijgepraat.

Omarm de technologie
Kort gezegd: KPN en LINDA. maken het leven van de vrouw net even iets leuker en makkelijker. Wat zijn de beste (gratis!) fotobewerking apps en wat nou als 9292.ov er even uitligt? Ontdek talloze mogelijkheden in de speciale categorie #tech op LINDA.nieuws.

Maar, pas op…
Handig al die mogelijkheden, maar hoe veiligheidsproof ben jij? Wist je bijvoorbeeld dat als je op een open netwerk inlogt mensen in een handomdraai bij je privé gegevens kunnen? En ohja, nog een tip: update nooit je smartphone ‘s nachts als je je niet wilt verslapen. Dit is mij een keer overkomen, en geloof me, hier wordt je niet vrolijk van... Bekijk hier het KPN #tech onderdeel voor meer nieuwtjes op het gebied van tech en innovatie.

Het mooie is dat jij gratis kan genieten van deze toffe video's. Download nu de Linda.tv app