30 september 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

The Fosters (seizoen 1 t/m 5)

Ontmoet ‘The Fosters”: moeders Stef en Lena, Brandon, de biologische zoon van Stef uit een eerder huwelijk, de geadopteerde tweeling Mariana en Jesus en de onlangs geadopteerde zoon Jude. En dan is er nog het probleemgeval Callie, die graag geadopteerd zou willen worden door Stef en Lena, maar kampt met een moeilijk verleden. Genoeg ingrediënten voor een dramaserie, dus! Je kunt alle vijf seizoenen van ‘The Fosters’ vinden in het Pluspakket.

Brothers & Sisters (seizoen 1 t/m 5)

En we blijven in de familiesferen. De broers en zussen uit de titel zijn die van de familie Walker, die we in deze serie volgen vanaf het moment dat vader Walker overlijdt. De vijf broers en zussen zijn allemaal erg verschillend en hebben zo hun eigen problemen, maar onder het dak van het ouderlijk huis is vinden ze elkaar. ‘Brothers & Sisters’ bevat grote namen als Calista Flockhart, Rob Lowe en Sally Field en steekt mede daarom ver uit boven de gemiddelde serie over familiedrama’s. Alle 5 seizoenen zijn vanaf 19 oktober te zien in het Pluspakket.

How It’s Made: Dream Cars (seizoen 3)

Iedereen heeft wel een droomauto. Of een auto waarvan je niet durft te dromen. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe die auto gemaakt is? Dat zie je in deze serie. Ga mee de fabriek in en zie hoe de auto’s gemaakt en getest worden. En hoe ze uiteindelijk worden gefabriceerd tot een droomauto. In dit seizoen zie je onder andere de Porsche 918 Spyder, Aston Martin Vanquish, BMW i8 en de McLaren 650S voorbij scheuren. Je vindt seizoen 3 van ‘How It’s Made: Dream Cars’ nu in het Pluspakket!

Bekijk series en meer via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere series, films en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: SLAM! TV