30 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Grey’s Anatomy (seizoen 1 t/m 16)

Een instituut onder de Amerikaanse series; zo kun je ‘Grey’s Anatomy’ toch wel noemen. Als je zin hebt om lekker te bingen dan is dit je kans; er zijn nu maar liefst 16 seizoenen van deze ziekenhuisserie te zien in het Pluspakket. Dat zijn ruim 350 afleveringen waarin we de avonturen volgen van de chirurgen in een fictief ziekenhuis in Seattle. Zowel hun werk, maar zeker ook hun privélevens komen aan bod. Met ‘Grey’s Anatomy’ kom je de donkere maanden zeker wel door.

Nog geen Pluspakket?

Wil je deze en vele andere series, films en zenders kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Je zet het Pluspakket makkelijk aan via MijnKPN, MijnTelfort of via het menu op je TV. Het pakket is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

  1. Druk op 'Menu' op je witte afstandsbediening
  2. Ga met de pijltjes naar 'Service' en druk op 'OK'
  3. Kies het 'Pluspakket' en druk op 'OK'
  4. Voer je pincode voor TV in en druk op 'OK'

Het Pluspakket wordt nu toegevoegd en je ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Opgelet: heb je geen 'Service' in je tv-menu? Dan heb je ons nieuwste tv-menu en vind je deze optie onder instellingen > zenderpakketten.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Zender van de Maand: Nick Jr

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket