30 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Uitgelicht: Station 19 (seizoen 1 & 2)

‘Grey’s Anatomy’, maar dan met vlammen en geen doktersjassen, maar brandweerpakken. Spreekt dat je aan? Dan is de serie ‘Station 19’ zeker iets voor jou! In deze tweede ‘Grey’s Anatomy’ spin-off (na ‘Private Practice’) volgen we Dr. Ben Warren uit de originele serie, die het ziekenhuis verruilt voor de brandweerkazerne. En gelukkig kun je ook hier het nodige drama verwachten. Je kunt twee seizoenen van ‘Station 19’ vanaf 17 augustus zien in het Pluspakket.

Grown-ish (seizoen 1 & 2)

Ook ‘Grown-ish’ is een spin-off, maar dan van de populaire comedyserie ‘Black-ish’. In deze serie gaat Dré’s oudste dochter Zoey naar de universiteit. En, zoals dat vaak gaat, hoort bij studeren natuurlijk… experimenteren. En waar Zoey thuis vaak haar zin kreeg, komt ze erachter dat dat in het echte leven vaak niet zo werkt… ‘Grown-ish’ is een serie over op eigen benen proberen te staan, al dan niet met succes. De eerste 2 seizoenen zijn nu te zien in het Pluspakket.

Be Cool, Scooby-Doo! (seizoen 2)

Wie kent ze niet: Fred, Velma, Daphne, Shaggy en natuurlijk Scooby-Doo! Samen lost deze groep al jaren mysteries op. Zo ook in het tweede seizoen van ‘Be Cool, Scooby-Doo!’, waarin de ‘gang’ weer aan boord stapt van de Mysterie Machine, om de waarheid achter allerlei geheimzinnige gebeurtenissen te achterhalen. Wil jij met de groep mee op reis? Je vindt het tweede seizoen van ‘Be Cool, Scooby-Doo!’ in het Pluspakket.

Wild Birds of Australia

Stranden, woestijnen, moerasgebieden en tropische bossen… Australië is een waar paradijs voor allerlei ongewone en zeldzame vogelsoorten. De grootste roofvogel ter wereld, zwemmende pinguïns, de emu die niet kan vliegen: in de Love Nature serie ‘Wild Birds of Australia’ zie je ze allemaal voorbij komen.

Bekijk series en meer via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere series, films en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Animal Planet