1 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand mei hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Stingray Classica

Stingray Classica

Bachpremières

Hij werd beschouwd als één van de grootste componisten allertijden: Johann Sebastian Bach. Stingray Classica eert hem door elke zondagavond een special uit te zenden waarin zijn muziek centraal staat. Kijk bijvoorbeeld naar een recent concert van de Franse countertenor Phillippe Jaroussky, of een uitvoering van Bach’s Hohe Messe door dirigent Herbert Blomstedt.
Je ziet iedere zondag om 20:30 een nieuwe uitzending op Stingray Classica, kanaal 115.

Sons of Vienna

Op zaterdagavond kijk je naar de serie Sons of Vienna. Hierin zijn uitzonderlijke componisten te zien, die allen actief waren in de culturele hoofdstad Wenen. Stuk voor stuk kunnen zij als genie beschouwd worden. Ze worden geportretteerd door de ogen van musici, professoren en musicologen.
Je ziet het zaterdag tussen 19:00 en 20:00 op kanaal 115.

RTL Lounge

Kees & Co

Je kunt nu extra lang genieten van Kees & Co met dubbele afleveringen! Volg de avonturen van Kees Heistee (Simone Kleinsma), haar gezin en haar beste vriendin Sonja. Kees & Co is een begrip op de Nederlandse televisie. De sitcom werd voor het eerst uitgezonden in 1997, en liep maar liefst acht seizoenen. Inmiddels is Kees & Co na 13 jaar terug met een nieuw seizoen. Maar mocht je (nog een keer) willen genieten van de oude seizoenen, kun je elke werkdag 2 afleveringen van Kees & Co achter elkaar zien.
Om 20:30 bij RTL Lounge, op kanaal 73.

Kees & Co


SamSam

En ook van de Nederlandse comedyserie SamSam kun je elke werkdag 2 afleveringen achter elkaar zien! Wat krijg je als vier jongeren en twee ouderen een huis met elkaar delen? Jimmy, Chris, Jo en Lex huren het bovenste gedeelte van het huis van Nol en Riet Brouwer, die zelf op de begane grond wonen. Nol en Riet bemoeien zich graag met de levens van hun huurders, wat vaak leidt tot botsingen. Met de bovenburen, maar ook met elkaar! SamSam werd van 1994 tot 2003 uitgezonden en jij kunt er nu nog van genieten op RTL Lounge, met dubbele afleveringen.
Elke werkdag om 21:00 uur op kanaal 73.

RTL Crime

CSI: Miami

Zin in een avondje misdaadseries kijken? Dan zit je op woensdagavond goed bij RTL Lounge, want dan kun je maar liefst 4 afleveringen van CSI: Miami achter elkaar zien! Deze spin-off van CSI volgt, net als de andere serie, een team van forensisch rechercheurs. Onder de tropische zon van Miami zorgen zij dat geen moord onopgelost blijft.
CSI: Miami zie je elke woensdag vanaf 20:30 op RTL Crime, op kanaal 74.

CSI: Miami


Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen