1 maart 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand maart hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

TV Oranje

TV Oranje

Carnaval

Sommige mensen kijken het hele jaar uit naar dit feest en in maart is het weer zo ver: carnaval! Daarom kun je bij dé feestzender van Nederland van vrijdag 1 maart t/m dinsdag 5 maart dagelijks genieten van non-stop carnavalsclips. Maar dat is nog niet alles: in deze periode is er elke dag een aflevering te zien van Confetti Knallers, vol recente carnavalshits. Confetti Knallers is op vrijdag te zien om 19:00 uur, de dagen erna om 12:00 en 19:00 uur. Daarnaast is de jaarlijkse carnavalslijst ‘De 11 van Oranje’ op vrijdag 1 maart te zien vanaf 23:11 uur en zaterdag 2 maart vanaf 11:11 uur.
Feest bij TV Oranje dus, op kanaal 112.

Discovery Science

Discovery Science

Mind Control Month

Maart is ‘Mind Control Month’ bij Discovery Science! Deze maand staat in het teken van de manipulatie van het brein. Wat kunnen we allemaal met onze hersenen, maar ook: wat kunnen we in de toekomst misschien nog leren over onze geest? In Penn & Teller Tell A Lie presenteren deze excentrieke goochelaars zeven ongelofelijke verhalen. Eén ervan is een leugen, maar welke? Of kijk bijvoorbeeld naar The Big Brain Theory, waarin de tien meest briljante geesten van Amerika het tegen elkaar opnemen. Of wat dacht je van The Science Of Fear And Lust, dat onderzoekt welke wetenschappelijke processen zich in ons lichaam afspelen om gevoelens van angst en verlangen op te roepen.
Deze en nog veel meer programma’s zie je vanaf maandag 4 maart om 20:10 uur bij Discovery Science, kanaal 83.

Hawking Week

Het is een jaar geleden dat de bekendste theoretisch natuurkundige ter wereld overleed. Ter nagedachtenis aan Stephen Hawking zendt Discovery Science een week lang programma’s over hem uit. Kijk bijvoorbeeld naar Stephen Hawking’s Grand Design, waarin de professor de basisprincipes van het heelal onderzoekt en natuurkundige wetten toepast op vragen over de zin van het leven. Of aanschouw de magische schoonheid van het heelal met een combinatie van SGI, live action, archiefbeelden en visuele effecten in Stephen Hawking’s Universe. In Stem Cell Universe duikt Hawking in de mysterieuze wereld van de stamcellen.
Te zien vanaf maandag 11 maart om 21:50 uur op kanaal 83.

RTL Lounge

RTL Lounge

Private Practice

Grey’s Anatomy-fans opgelet: Private Practice is de spin-off van deze enorm populaire ziekenhuissoap en laat zien hoe Dr. Addison Montgomery, de ex-vrouw van McDreamy, Seattle verruilt voor Californië. Hier gaat ze aan het werk in een privékliniek in Los Angeles, samen met haar oude studievrienden. We volgen Addison en alle uitdagingen die komen kijken bij een nieuwe stad en een nieuwe manier van werken en leven. Je kunt elke dag twee afleveringen van Private Practice achter elkaar kijken.
Vanaf 18:30 op RTL Lounge, kanaal 73.

RTL Crime

RTL Crime

Crime Scene Investigation (CSI)

Een tijd lang was CSI het best bekeken Amerikaanse televisieprogramma in Nederland. De serie, over een forensisch onderzoeksteam in Las Vegas, heeft meerdere prijzen gewonnen, liep maar liefst 15 seizoenen en er zijn zelfs meerdere spin-offs uit voortgekomen. Geen moord blijft onopgelost in Sin City.
CSI zie je elke dag bij RTL Crime, op kanaal 74.

Telekids

Telekids

Polly Pocket

Polly Pocket is een slim en nieuwsgierig meisje dat altijd op zoek is naar avontuur. Als Polly een medaillon van haar oma erft, komt ze er al snel achter dat deze erg bijzonder is. Ze kan zichzelf en haar vriendinnen nu namelijk laten krimpen tot zakformaat! Dat avontuur, daar zit het dus wel goed mee…
Je ziet Polly Pocket vanaf 2 maart elke zaterdag om 11:15 uur bij Telekids, op kanaal 59!

Oggy en de Kakkerlakken

Tom & Jerry zijn natuurlijk welbekend, maar heb je ook al kennisgemaakt met Oggy en de Kakkerlakken? Oggy is een blauwe, luie kat die het liefst de hele dag televisie kijkt. Maar de kakkerlakken Joey, Dee Dee en Marky vinden het veel te leuk om Oggy het leven zuur te maken!
Vanaf 2 maart elke zaterdag en zondag om 15:30 bij Telekids, kanaal 59.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen