1 juli 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series die je deze maand niet mag missen

Voor de maand juli hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Tour de France

ONS

Stephen Fry in America

Je kunt hem kennen als komiek, schrijver, acteur of presentator. Maar Stephen Fry maakt ook prachtige documentaires! In de zesdelige reeks Stephen Fry in America gaat de Brit op geheel eigen wijze op zoek naar het echte Amerika. Op de thee bij Steven Spielberg, een bezoekje aan de Texaanse ranch van George Bush: in een zwarte taxi reist hij het hele continent af om de meest interessante personen te ontmoeten.
Vanaf 5 juli elke vrijdag om 21.00 op kanaal 89.

Tour de France

Op 6 juli start in Brussel de 106e editie van de Tour de France. Bij ONS kunt u die dag en de week ervoor genieten van documentaires waarin de beroemde wielertocht centraal staat. De documentaire ‘Achter de Schermen’ volgt de Tourkaravaan van 2016, van hostesses tot teammanagers. Of kijk naar de Tour de France van 1953, het jaar dat de Nederlandse renners erg succesvol waren.
Alles over de Tour zie je op kanaal 89.

My Little Pony

RTL Telekids

Lalaloopsy

Voor de kleintjes is er op zondag 7 juli een marathon van de animatieserie Lalaloopsy, over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsy Land ontmoeten ze nieuwe vrienden, beleven ze allerlei avonturen en leren ze hoe iedereen op hun eigen manier speciaal is.
De marathon van Lalaloopsy begint 7 juli vanaf 12.00 op kanaal 59.

My Little Pony

Fans van My Little Pony, opgelet: in juli zie je elke zaterdag een film over deze bijzondere pony’s! Prinses Twilight, Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy beleven allerlei bijzondere avonturen. Ben je benieuwd wat ze meemaken? Zorg dan dat je iedere zaterdag klaar zit.
Zaterdag vanaf 11.00 op kanaal 59.

Prinsessia

Heb je er altijd al van gedroomd prinses te worden, dan is Prinsessia echt iets voor jou! In deze serie volgen we Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde, die naar school gaan in Prinsessia. Ze krijgen les in etiquette, creativiteit en stijl. Wil jij daar ook wat van opsteken, kijk dan op zondag 14 juli naar de marathon van Prinsessia!
Vanaf 12.00 te zien op kanaal 59.

Craig van de Kreek

Cartoon Network

Craig van de Kreek

In Craig van de Kreeg volgen we Craig op zijn dagelijkse expedities door de buurt. In hun eigen 'wildernis' leven Craig en zijn twee beste vrienden J.P. en Kelsey zich volop uit en bedenken ze tal van avonturen.
Vanaf 8 juli iedere werkdag om 09.05 uur, op kanaal 60.

Taffy

Boomerang

Taffy

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen ... Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!
Vanaf 15 juli iedere werkdag om 8.45, op kanaal 55.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen