11 oktober 2017

RTL Crime per 1 juli in het Pluspakket

Op 1 juli wijzigt het iTV zenderpakket, waarbij het Pluspakket onder andere met RTL Crime wordt aangevuld! RTL Crime is een televisiezender van RTL Nederland en staat geheel in het teken van misdaad en detectives. Of je nu gek bent op de serie El Capo, op het puntje van je stoel zit bij Palermo Connection of liever kijkt naar het alom geprezen The Protectors: RTL Crime zendt het uit. Hierbij geven we alvast een voorproefje op een drietal relatief onbekende series.

El Capo
El Capo vertelt het verhaal van Pedro Pablo, de rijkste en meest gezochte drugshandelaar van Colombia. Ondanks zijn enorme rijkdom weten zijn vrienden en familie niets van zijn dubbelleven. Hiermee heeft hij uit handen weten te blijven van de politie, maar is hij ook verstrikt geraakt in een web van leugens. Wanneer zijn geheim uitkomt, begint zijn zorgvuldig opgebouwde wereld in te storten.

Palermo Connection
Nadat inspecteur Angelo Caronia is overgeplaatst naar Palermo, Sicilië, vindt een aantal bloederige moorden plaats. Samen met zijn nieuwe team probeert hij een verband te zoeken tussen de moorden en het feit dat er ineens geen water meer uit de fonteinen in de stad stroomt. Alle aanwijzingen leiden naar de lokale maffia, maar hoe dichterbij het team komt bij het oplossen van de zaak, hoe meer hun leven op het spel komt te staan.

The Protectors
De bodyguards van de Deense elite zetten alles op alles om hun hooggeplaatste clientèle te beschermen tegen internationale misdaad en terrorisme. Rasmus, Jonas en Jasmina werken én wonen samen en sleepten ook nog eens een Emmy Award voor beste internationale dramaserie in de wacht.

Pluspakket
RTL Crime is dus vanaf 1 juli vanuit het Pluspakket te bekijken. Zeven dagen per week, 24 uur per dag én…programma’s worden nooit onderbroken door reclame! Voor KPN Compleet klanten is het Pluspakket gratis, anders betaal je €10,- per maand voor het extra pakket (nu de eerste 4 maanden met 50% korting, dus € 5,-). Wil je meer weten over het pakket, de zenders en mogelijkheden? kijk dan hier voor alles over het pluspakket.


Naar welke serie op RTL Crime kijk jij uit? We horen het graag!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

10 redenen om De Mannentester te kijken

Films, series & TV

5 Beste romantische films om samen te kijken tijdens Valentijn

Films, series & TV

Welke tech uit 'Back to the Future II' werd werkelijkheid?