12 februari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Romantische films in het Film1-pakket

Zondag 14 februari staat Film1 Premiere geheel in het teken van Valentijnsdag met de Nederlandse romkoms Hartenstraat, Weg van jou, Voor elkaar gemaakt, Singel 39 en Het verlangen. Kom alvast in de stemming met deze sfeervolle promo.

Bekijk hierboven de films in het Film1-pakket tijdens Valentijnsdag. Bron Film1 via YouTube.

Het verlangen

In deze romkom van de makers van 'Alles is liefde' speelt Chantal Janzen een aantrekkelijke schoenenverkoopster die door twee gewiekste uitgevers wordt ingezet als de zogenaamde schrijfster van een droomdebuut. Het verlangen zie je op Valentijnsdag om 20:30 uur bij Film1 Premiere en vanaf dan ook via Film1 On Demand.

Singel 39

Feelgoodfilm met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra waarin hartchirurg Monique een bijzondere vriendschap krijgt met kunstenaar Max, die op mannen valt maar ook een kinderwens heeft. Singel 39 zie je op Valentijnsdag om 19:00 uur bij Film1 Premiere of nu direct via Film1 On Demand.

Voor elkaar gemaakt

Matthijs van de Sande Bakhuyzen speelt de vrijgezelle Felix, die te horen krijgt dat hij onvruchtbaar is. Als hij ontdekt dat een eerdere donatie aan de spermabank goed terecht is gekomen bij de eicel van Jip (Loes Haverkort), doet hij er alles aan om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Voor elkaar gemaakt zie je op Valentijnsdag om 17:30 uur op Film1 Premiere.

Weg van jou

Evi (Katja Herbers) wordt met tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van het hippe Rotterdam naar het stille Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie. Wanneer ze in Terneuzen de schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, is het nog maar de vraag of ze ‘t liefst zo snel mogelijk terugkeert naar Rotterdam. Weg van jou zie je op Valentijnsdag om 15:55 uur op Film1 Premiere.

Hartenstraat

In de Amsterdamse Negen Straatjes ontmoet de alleenstaande vader Daan (Marwan Kenzari) de knappe, maar arrogante modeontwerpster Katje (Bracha van Doesburgh), die haar winkel naast zijn traiteurzaak opent. Hartenstraat zie je op Valentijnsdag om 14:25 uur op Film1 Premiere.

Of stort je via Film1 On Demand in de internationale liefde met romantische toppers als Love and Other Drugs en Berlin, I Love You.

Love & Other Drugs

Jamie is een jonge playboy die werkzaam is in de farmaceutische industrie. Dan ontmoet hij Maggie, een vrouw die zich door niemand uit het veld laat slaan. In Jamie lijkt ze haar gelijke gevonden te hebben. De relatie overvalt hen allebei. Love & Other Drugs kijk je nu via Film1 On Demand.

Berlin, I Love You

Een aaneenschakeling van verhalen over liefde, tolerantie, acceptatie en verlossing in Berlijn. Ieder verhaal heeft zijn eigen perspectief en zijn eigen stijl, verweven met het ritme van deze hipste stad ter wereld. Berlin, I Love You kijk je nu via Film1 On Demand.

Nog geen Film1-pakket?

Wil je deze en vele andere films kijken? Kies dan voor het Film1-pakket. Je zet Film1 makkelijk aan via MijnKPN of via het menu op je TV. Het pakket is maandelijks opzegbaar.

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Kijkplezier voor de kleintjes op Beleef KPN

Mobiel

Samsung S21 vs. S20: wat is nieuw?