30 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Asterix en Obelix bij de Britten

In deze vierde stripverfilming van onze helden richt het Romeinse Rijk zich, na Gallië, Egypte en Spanje, op Groot-Brittannië. De Britten lijken kansloos tegen het beruchte Romeinse leger, totdat een dorpje de hulp inroept van Asterix en Obelix. Maar zij hebben zo hun eigen problemen en raken afgeleid van de missie. En dan raken ze ook nog eens de kostbare toverdrank kwijt die het Britse koninkrijk van de ondergang kan redden… Als dat maar goed afloopt!

Sing Song

Als de 16-jarige Jasmine de kans krijgt om mee te doen aan een zangwedstrijd in Suriname, grijpt zij deze met beide handen aan. Niet alleen omdat ze heel graag wil zingen, maar ze heeft nog een andere reden waarvan niemand weer: ze wil meer te weten komen over haar moeder. Jasmine is namelijk toen ze heel jong was met haar vader vertrokken uit Suriname naar Nederland en heeft haar moeder daarna nooit meer gezien. Maar met haar zoektocht zet ze wel veel op het spel… ‘Sing Song’ is een ontroerende maar ook erg swingende muzikale film!

Liedjes & Rijmpjes

Geniet van een hele verzameling ‘Liedjes & Rijmpjes’ van over de hele wereld! Leer hallo te zeggen in 10 verschillende talen met het Hallo Lied en leer meezingen met klassieke liefjes als Ik ben een kleine theepot en Beh beh zwart schaap. BabyTV is een zender in het Pluspakket, te vinden op kanaal 57. Maar veel van de series van BabyTV, waaronder ‘Liedjes & Rijmpjes’ zijn óók on demand te vinden, zodat je het op kunt zetten wanneer het jou en de kleintjes uitkomt.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Zender van de Maand: Nick Jr