30 september 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

New Looney Tunes (seizoen 1)

Wie kent ze niet: de Looney Tunes! Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety en Porky Pig zijn slechts een paar van de grappige personages waar velen van ons mee zijn opgegroeid. In de serie ‘New Looney Tunes’ speelt Bugs Bunny de hoofdrol en moet hij het als vanouds opnemen tegen slechteriken. Maar dat doet hij niet alleen: hij krijgt hulp van oude én nieuwe bekenden! Seizoen 1 van New Looney Tunes vind je in het Pluspakket.

Appel en Uitje (seizoen 1)

Appel en Uitje zijn beste vrienden. Ze wonen in een grote stad vol andere etensfiguren. Appel is erg enthousiast zorgzaam en goed in puzzels, Uitje heeft een buitengewone verbeelding, kan erg goed gamen en basketballen en is een echte techneut. Met deze combinatie kunnen ze elke uitdaging aan die ze tegenkomen. En met allerlei ander eten waarmee ze avonturen beleven is ‘Appel en Uitje’ echt een serie om je vingers bij af te likken!

Mike the Knight (seizoen 1)

De tienjarige Mike is een ridder-in-opleiding. Hij wil namelijk erg graag een dappere ridder worden, maar dat kan natuurlijk niet zomaar! In deze serie reizen de kleintjes mee met Mike naar een fantasierijke wereld gevuld met kastelen, draken en trollen. Mike neemt ze mee op spectaculaire missies en sluit bijzondere vriendschappen. Seizoen 1 van ‘Mike the Knight’ is te zien in het Pluspakket.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen