30 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Monky

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en ze is het begin van een dol avontuur voor Frank en zijn familie. Maar al snel komen ze erachter dat Monky geen gewoon aapje is en dat het geen toeval is dat ze juist in hun achtertuin rondslingerde… ‘Monky’ is een aandoenlijke kinderfilm en is nu nieuw te zien in het Pluspakket.

The New Adventures of Lucky Luke (seizoen 1)

Lucky Luke is een stoere cowboy die sneller schiet dan zijn eigen schaduw. Met behulp van zijn trouwe paard Jolly Jumper en, vooruit, soms ook door de domme maar lieve hond Rataplan, onderhoudt hij de vrede in het Wilde Westen. En dat betekent ook de vier criminelen die bekend staan als The Daltons in de gevangenis stoppen.

The Daltons (seizoen 1 & 2)

En in de serie ‘The Daltons’ zien we dan weer hoe zij er alles aan doen om weer de gevangenis uit te komen! Explosieven, regendansjes, luchtballonnen: je kunt het zo gek niet bedenken of de Daltons gebruiken het om te ontsnappen. Intelligent zijn ze niet, maar creatief en vindingrijk des te meer! Zal het ze ooit lukken om vrij te komen?

Winx Club (seizoen 6 & 7)

De zes meiden Bloom, Stella, Layla, Flora, Musa en Tecna hebben allemaal bijzondere gaven. Zo is Tecna bijvoorbeeld de fee van de technologie en computers, Musa van muziek en is Flora de fee van de natuur. Op de magische kostschool Alfea leren ze alles over wat het betekent om een fee te zijn.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen