1 januari 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's die je deze maand niet mag missen

Voor de maand januari hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor de leukste programma's.

Crime+Investigation

Ghost Hunters

Ghost Hunters

Ghost Hunters is terug op televisie! Vijftien jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met dit fenomeen, maar nu kunnen de fans weer lekker griezelen met nieuwe afleveringen. Grant Wilson, één van de oorspronkelijke teamleiders, en zijn speciale team van professionele spokenjagers, gebruiken hun jarenlange ervaring om in het hele land activiteiten van spoken te onderzoeken.
Je ziet nieuwe afleveringen van Ghost Hunters vanaf 8 januari elke woensdag om 21:00 uur bij Crime+Investigation, op kanaal 82.

OUTtv

Gay For Play

GayFor Play

Tv-legende RuPaul, die je natuurlijk kent van RuPaul’s Drag Race, heeft een briljant nieuw programma bedacht en jij kunt het zien bij OUTtv! Gay For Play is een komische spelshow waarin een panel van zes beroemdheden twee deelnemers helpen om popcultuurvragen te beantwoorden en zo fantastische prijzen te winnen. Je ziet het vanaf maandag 6 januari elke week om 22:30 uur op OUTtv, te vinden op kanaal 77.

RTL Crime

Castle

Castle

Elke donderdag kun je bij RTL Crime genieten van maar liefst vier afleveringen van Castle! Deze serie vertelt over de beroemde romanschrijver Richard Castle, die kampt met een writer’s block. Dan ontdekt rechercheur Kate Beckett, groot fan van de boeken van Castle, dat een net gepleegde moord wel erg veel lijkt op één van zijn verhalen. Er ontstaat een interessante samenwerking tussen de twee…
Kijk elke donderdag vanaf 20:30 naar Castle op RTL Crime. Vanaf 30 januari gaat daar seizoen 8 van deze spannende dramaserie van start. Je ziet het op kanaal 74.

RTL Lounge

De Vlaamse Pot

De Vlaamsche Pot

Begin het nieuwe jaar goed, met elke werkdag twee afleveringen van De Vlaamsche Pot op RTL Lounge. Hierin volgen we de gebeurtenissen in het gelijknamige restaurant. Karel Visser is de eigenaar, hij runt De Vlaamsche Pot samen met zijn partner, chef-kok Luciën van Damme. In 1990, toen de serie voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie, was het taboedoorbrekend: voor het eerst stond er een homostel centraal in een Nederlandse comedyserie. Vanaf 20:30 uur kun je elke werkdag genieten van twee afleveringen op RTL Lounge, kanaal 73.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket

Gezin

Veilig televisie kijken met de KPN Kids omgeving

Films, series & TV

Nieuwe zender in het Pluspakket: REVOLT TV