1 augustus 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's die je deze maand niet mag missen

Voor de maand augustus hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor een heerlijk tv-momentje.

Crime & Investigation

Crime & Investigation

Manson Speaks

Het is vijftig jaar geleden dat de beruchte Manson-moorden plaatsvonden, waarbij zeven mensen op één avond werden vermoord. Er zijn inmiddels al vele films, series en documentaires over Charles Manson en zijn volgelingen gemaakt. ‘Manson Speaks: Inside the Mind of a Madman’ biedt nieuwe theorieën over de motieven van Manson. Ook komt de enige veroordeelde volgeling die vrij is aan het woord en horen we nieuwe audio-opnames uit de gevangenistijd van Charles Manson.
Te zien vanaf 19 augustus om 21.00, op kanaal 82.

I Killed My BFF

Hoe dun de grens tussen haat en liefde kan zijn, bewijst de reeks misdaadspecials ‘I Killed My BFF’. Deze waargebeurde verhalen zijn vaak zo schokkend dat je het moet zien om te geloven. Ze laten zien dat juist de meest intense vriendschappen leiden tot de meest tragische en onverwachte misdaden.
Vanaf 21 augustus iedere woensdag om 21.00 te zien, op kanaal 82.

Homicide Hunter

Inspecteur Joe Kenda en zijn team hebben maar liefst 387 moordonderzoeken opgelost, resulterend in een oplossingspercentage van 92%. Met behulp van dramatische reconstructies begeleidt Kenda ons door enkele van de meest verontrustende moordzaken waaraan hij en zijn team hebben gewerkt. Ga mee achter de schermen met één van ’s werelds beste moordrechercheurs met ‘Homicide Hunter’.
Vanaf 5 augustus op doordeweekse dagen om 23.00, kanaal 82.

Puppy Bowl XV

Animal Planet

Puppy Bowl XV

De Puppy Bowl, een dierlijke variant op de Super Bowl, viert zijn 15-jarig jubileum en dit jaar is de wedstrijd schattiger dan ooit! Voor het eerst doet een adoptiepup uit Costa Rica ook mee en ter ere van het jubileum heeft elk team een schattige mascotte: Team Fluff heeft Javier de capibara en Team Ruff wordt aangemoedigd door drie babystekelvarkentjes. Hamster Surge beheert het scoreboard, papegaai Meep verslaat de wedstrijd en het publiek wordt vermaakt door de babykangoeroe cheerleaders.
Te zien vanaf zondag 18 augustus om 19.10, kanaal 85.

The Zoo: San Diego

Neem een kijkje achter de schermen bij San Diego Zoo Global, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van diersoorten wereldwijd. De serie laat zien wat zich afspeelt op plekken waar het publiek normaal gesproken niet komt en belicht de verhalen achter de bewoners van de dierentuin. We volgen de verzorgers en dierenartsen en er wordt aandacht besteed aan de projecten, waarmee de organisatie zich inzet voor de bescherming van de dieren.
Te zien vanaf 13 augustus om 19.10, kanaal 85.

Secret Space Escapes

Discovery Science

Secret Space Escapes

‘Secret Space Escapes’ verkent waargebeurde verhalen over bijna-ongelukken, avonturen die maar nét goed afliepen en gevaarlijke ontdekkingen uit de geschiedenis van de ruimtevaart. De serie waagt een sprong in het onbekende om mysteriën van de Aarde en de ruimte te onderzoeken.
Je ziet ‘Secret Space Escapes’ vanaf donderdag 1 augustus om 20.10 uur op Discovery Science, te vinden op kanaal 83.

Raveleijn

RTL Telekids

Raveleijn

De imposante stad Raveleijn is het decor voor deze spannende jeugdserie, over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ze moeten op elkaars én hun eigen talenten vertrouwen om de strijd aan te kunnen met een tiran die de stad overheerst.
Raveleijn is elk weekend om 20.15 te zien bij RTL Telekids, op kanaal 59.

The Onedin Line

ONS

The Onedin Line

Eerder zag je al de eerste 4 seizoenen van de populaire serie ‘The Onedin Line’ bij ONS. Vanaf augustus kunnen de fans eindelijk zien hoe het verder gaat met de personages! De Onedin Line komt in de problemen als een winstgevend project in Zuid-Amerika wordt genationaliseerd.
Vanaf 13 augustus iedere dinsdag om 16.00 en 22.00, op kanaal 89.

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen