1 november 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's die je deze maand niet mag missen

Voor de maand november hebben we weer kijktips voor een heerlijk avondje tv. Lees hieronder op welke zender en welke tijdstip jij je televisie weer moet aanzetten voor de leukste programma's.

The Dressmaker

ONS

The Dressmaker (film)

Succesvol modeontwerpster Myrtle Dunnage (Kate Winslet) keert na jaren terug naar haar geboorteplaats, een afgelegen, stoffig dorpje in Australië. Ze wil de waarheid weten over een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd, maar zowel haar moeder als de andere bewoners van het dorp zijn niet bepaald blij met haar terugkomst… The Dressmaker is op woensdag 13 november om 21:00 uur te zien bij ONS, op kanaal 89.

Madame Bovary (film)

Emma Bovary (Mia Wasikowska )is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Ze denkt dit te krijgen door te trouwen met een plattelandsdokter, maar al gauw blijkt dat haar verlangen naar een groots en meeslepend leven blijft, met alle gevolgen van dien…
Op woensdag 6 november kun je bij ONS (kanaal 89) om 21:00 uur kijken naar Madame Bovary.

Despite the Falling Snow (film)

Tijdens de Koude Oorlog werkt Katya als spionne voor de Amerikanen. Tijdens haar missie om geheimen te stelen van de Sovjet-politicus Alexander, wordt ze onverwachts verliefd op hem. Ze komt voor een zwaar dilemma te staan: kiest ze voor haar politieke overtuiging, of toch voor haar liefde voor Alexander?
Op woensdag 27 november kun je Despite the Falling Snow om 21:00 uur zien op kanaal 89, bij ONS.

Psychic Kids

Crime + Investigation

Psychic Kids: The Next Generation

Tien jaar geleden zagen we hoe een aantal kinderen hun buitengewone vermogens leerden te beheersen. In deze nieuwe afleveringen werken de kinderen van toen met een nieuwe generatie jonge helderzienden. Ze helpen ze om controle te krijgen over hun paranormale vermogens en ze het positieve van hun enorme gaven te laten inzien.
Je ziet het elke woensdag om 21:00 uur bij Crime+Investigation, op kanaal 82.

Drag Race Thailand

OUTtv

Drag Race Thailand (première seizoen 2)

Met de populariteit van RuPaul’s Drag Race was het natuurlijk onvermijdelijk dat er spin-offs zouden komen. Het idee van deze Thaise versie van de populaire realityshow is hetzelfde: Dragqueens concurreren met elkaar om de volgende Drag Superster te worden.
Het tweede seizoen van Drag Race Thailand is vanaf 5 november elke dinsdag om 22:00 uur te zien op OUTtv, kanaal 77.

Divine Being

Bij OUTtv kun je kijken naar de Nederlandse tv-première van de documentaire Divine Being. We zien het verhaal van het ‘Drag Lab’: de enige cursus in Italië waar je op je gewone schoenen naar binnengaat en op hoge hakken vertrekt. De vier leraren van deze unieke cursus hebben twintig mannelijke en vrouwelijke studenten, elk met hun eigen verhaal, met een gedeelde wens om een geweldige Drag Queen te worden.
Divine Being is op donderdag 28 november om 22:00 te zien bij OUTtv op kanaal 77.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Heb je kpn Hussel? Dan voeg je het Pluspakket voor slechts € 6,99 per maand toe. Heb je Internet en TV pakket? Dan betaal je € 9,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen