19 november 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

Onze top 10 films

Als dank voor je vertrouwen dit jaar willen wij je graag een cadeautje geven. Met jouw ontvangen vouchercode kun je kiezen uit alle On Demand films. Hieronder hebben wij voor jou de populairste films uitgelicht.

1. Jurassic World – Fallen Kingdom

Owen en Claire keren terug op Isla Nublar, waar een vulkaan op uitbarsten staat. Dit vormt een groot gevaar voor de dinosaurussen op het eiland. Met Claires organisatie, de 'Dinosaur Protection Group', proberen ze de dinosaurussen te evacueren van het eiland, zodat de dino's niet uitsterven.

2. Ocean’s 8

De zus van Danny Ocean, Debbie Ocean (Sandra Bullock), besluit een diamantroof te plegen bij het Met Gala. Ze stelt een team samen met onder andere Lou (Cate Blanchett) en technisch genie Nine Ball (Rihanna). Met de roof wil ze een kwaadaardige juewelier erbij lappen.

3. Love, Simon

De 17-jarige Simon Spier wil zijn vrienden en familie vertellen dat hij homoseksueel is. Maar hij komt in een moeilijke situatie terecht wanneer een klasgenoot een e-mail te zien krijgt die voor een jongen bestemd was. Krijgt Simon nog wel een geweldig liefdesverhaal nu hij wordt gechanteerd?

4. Casper en Emma maken Theater

Casper en Emma willen geld inzamelen voor arme kinderen in India. Samen met hun onafscheidelijke knuffeldieren voeren ze een theatershow op.

5. Deadpool 2

Wanneer Wade Wilson zijn geliefde Vanessa verliest, geeft hij zichzelf hiervan de schuld en probeert hij zelfmoord te plegen. Dit mislukt en hij besluit zich aan te sluiten bij X-Men. Samen vechten ze tegen een moorddadige soldaat.

6. Hotel Artemis

Jean Thomas is verpleegkundige in een ondergronds ziekenhuis. Het ziekenhuis bevindt zich in Hotel Artemis. Jean ontdekt dat een van haar patiënten zich alleen maar heeft laten opnemen om iemand anders in het ziekenhuis te vermoorden.

7. Overboard

De rijke Mexicaanse Leonardo valt van een jacht en lijdt hierdoor aan geheugenverlies. Kate is als medewerker niet goed door Leonardo behandeld en ze besluit wraak te nemen. Kate maakt Leonardo wijs dat ze een getrouwd stel zijn.

8. Bankier van het Verzet

Walraven van Hall zet zijn financiële contacten in voor het verzet. Met zijn broer Gijs van Hall sluiten ze grote riskante leningen af om het verzet te financieren. Dit is alleen niet genoeg. Daarom plegen de broers Nederlands grootste bankfraude.

9. A Quiet Place

Een familie woont op een rustige boerderij. Hun vredige leven wordt zwaar verstoord wanneer een mysterieuze kracht ze terroriseert. Om te overleven moeten ze zo stil mogelijk blijven.

10. Only the Brave

Een film over het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain. De brandweermannen worden in 2013 een natuurgebied ingestuurd om een grote brand te blussen, maar een deel van de bemanning komt helaas vast te zitten.

Hoe wissel ik mijn ontvangen vouchercode in?

  1. Pak jouw afstandsbediening
  2. Druk op het menu
  3. Ga naar On Demand en kies de film die je wilt kijken
  4. Druk op Vouchercode
  5. Vul de ontvangen Vouchercode in
  6. Vul jouw iTV pincode in en bekijk de film direct of later

* Let Op: je kunt de vouchercode slechts één keer inwisselen via het Interactieve TV menu.

Meer cadeaus voor jou?

Als bedankje voor het afgelopen jaar krijgt iedere klant van KPN in de maand december leuke cadeaus. Wil jij hier meer over weten?

Bekijk de cadeaus

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Mobiel bellen via wifi van KPN

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!