Onze favoriete series van de maand

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 februari.

The Walking Dead


The Walking Dead S8B

Met hoop op een betere toekomst vechten Rick en de andere manschappen tegen de Saviors. En terwijl Negan Alexandria aanvalt, helpt Carl met een plan om de bewoners in veiligheid te brengen. Alleen blijkt Dwight tijdens deze actie een verrader te zijn. Uiteindelijk voegt Rick zich ook bij hen en met hulp van Michonne vinden ze de bewoners van Alexandria in het riool. Carl is er ook, maar langzaam wordt duidelijk dat hij is gebeten door een walker...

Grey’s Anatomy S1-13

Meeslepend, romantisch en inmiddels een ware klassieker. Volg 13 seizoenen lang de professionele en persoonlijke levens van de artsen in het Grey Sloan Memorial Hospital. Op de werkvloer functioneren ze niet zonder elkaar, maar ook buiten het ziekenhuis weten verschillende collega’s elkaar te vinden.

Gomorra S3

Hoewel voorheen duidelijk was wie heerste over Napels, is er na de verwoestende seizoens finale alles mogelijk. Genny, Ciro, Malammore en Scianel vechten om de macht na de moord op baas Pietro Savastano. Maak in dit seizoen kennis met een reeks van nieuwe karakters, die net als alle anderen verwikkeld raken in de keiharde strijd tussen nieuwe en oude clans. Wie weet de macht te pakken in Napels?

Zo kijk je de series

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Ook interesse in het Pluspakket?


Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket