26 november 2017

Onze favoriete films voor de winter

We hebben de nieuwste films voor de winter voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe films zijn beschikbaar vanaf 1 december.

Burnt

Chefkok Adam Jones kookte ooit de sterren van de hemel, maar belandt in de goot door wangedrag en drugsgebruik. In zijn val sleept hij niet alleen zijn mentor mee, maar ook diens sterrenrestaurant. 3 jaar later duikt Jones weer op, met maar 1 ambitie: Alsnog het beste restaurant ter wereld runnen en 3 Michelin sterren bij elkaar koken. Weet Jones het dit keer wel voor elkaar te krijgen, of valt hij opnieuw voor de verleiding van drank & drugs?

Fist fight

Bezuinigingen bedreigen een middelbare school. Een groot deel van het lerarenkorps zal worden ontslagen. Om zijn eigen hachje te redden lapt Leraar Engels Andy Campbell zijn collega Ron Strickland erbij. Dat had Andy beter niet kunnen doen. Want Strickland, gespeeld door niemand minder dan Ice Cube, zint op wraak en daagt Andy uit voor een naschools gevecht. Terwijl de hele school uitkijkt naar de vernedering die Andy staat te wachten, doet Andy zelf er letterlijk alles aan om het gevecht te voorkomen… Deze film is vanaf 7 december te kijken.

Live by Night

Het is de tijd van de drooglegging: de roaring twenties. Joe Coughlin, zoon van een politiebaas, verdient zijn geld met precies datgene wat zijn vader bestrijdt: de misdaad. Het gangsterleven bevalt Joe prima,  totdat hij zijn hart verliest aan de maîtresse van een Ierse gangsterbaas. De relatie wordt ontdekt en Joe is zijn leven niet meer zeker. Samen met zijn vriendin slaat hij op een noodlottige vlucht. En dan gebeurt precies datgene waar zijn vader ‘m altijd al voor waarschuwde: Een loopbaan in de misdaad blijft nooit onbestraft. Of toch wel?

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Ook interesse in het Pluspakket?


Voor slechts €10,- per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

5 goede tips om online tv te kijken