5 december 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Ontdek HISTORY in december

In de laatste maand van het jaar presenteert HISTORY een nieuwe serie en exclusieve programma’s, waaronder: Forged in Fire: Tournament of Champions en The Clinton Affair. Daarnaast is december de maand van de auto bij HISTORY, waarbij ieder weekend een autoprogramma te zien is. HISTORY kijk je op kanaal 32.

History: Forged in Fire

Forged in Fire: Tournament of Champions

Wie wordt kampioen in het ’Forged in Fire-toernooi’ en wint 50.000 dollar? In dit kampioenschap nemen metaalsmeden uit vier verschillende klassen het vijf weken tegen elkaar op. Hun vaardigheden worden op de proef gesteld door vertrouwde gereedschappen, zoals hoefijzers en hoefraspen, om te smeden tot kenmerkende wapens.
Forged in Fire: Tournament of Champions zie je vanaf 7 december iedere vrijdag om 21:00 uur op HISTORY.

The Clinton Affair

Januari 2018 was het 20 jaar geleden toen het onderzoek begon dat leidde tot de tweede afzettingsprocedure in Amerikaanse geschiedenis. Dit afzettingsschandaal van president Bill Clinton behaalde in de hele wereld de krantenkoppen. Deze zesdelige documentaire, van de met Oscars bekroonde regisseur Alex Gibney, brengt deze buitengewone opeenvolging van gebeurtenissen in beeld. Laat je meenemen in een politieke thriller met samenzweringen, seks, macht, geld, geheimhouding, verraad en ideologische oorlogsvoering.
Te zien vanaf maandag 31 december om 21:00 uur op HISTORY.

Maand van de auto

December betekent automaand bij HISTORY. Vanaf 8 december zie je iedere zaterdag om 21:00 een nieuw of exclusief autoprogramma. Te beginnen met Speed Demons. De meest bijzondere snelheidsmijlpalen uit de geschiedenis worden daar verteld; van de doelpogingen van de allereerste auto’s tot de snelheidsrecords die vandaag de dag gebroken worden. Professioneel coureur Dale Earnhardt Jr. neemt je mee in een wereld van innovatie, waar onbevreesde rebellen hun leven wijden met het breken van ’s werelds gevaarlijkste snelheidsrecords.
Verder tijdens Maand van de auto: Hot Wheels 50th Anniversary vanaf 15 december, Truck Wars vanaf 22 december en Hot Rods & Muscle Cars 29 december.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ai, het verkeerde programma opgenomen!?

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen