On Demand series om niet te missen

01/05/2018 - We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 mei.

Lost


Lost S1-6

Na de crash van vlucht 815 zitten de overlevenden vast op een schijnbaar onbewoond, tropisch eiland. Ze werken samen om te overleven, maar al snel blijkt dat onderdak en eten vinden niet hun grootste zorgen zijn. Ze zijn namelijk niet alleen. Er komen vreemde geluiden uit de jungle en ze worden bedreigd door een rookmonster. En dit is slechts het begin van een serie mysterieuze voorvallen… Komen ze hier ooit levend vandaan?

Black Sails S1-4

Begin 18e eeuw viert de piraterij hoogtij, met als leider de gevreesde kapitein Flint. Hij wordt van alle kanten bedreigd. De Britse marine zit achter hem aan, de plaatselijke smokkelkoning ook en de jonge zeeman John Silver probeert hem de wind uit de zeilen te nemen. Toch blijft Flint vechten voor het behoud van New Providence Island. Een paradijselijke plek vol piraten, prostituees, dieven en gelukszoekers. Lukt het kapitein Flint om zijn goddeloze paradijs te behouden?

Black Sails


Magic City S1-2

Het is eind jaren 50, en we bevinden ons op Miami Beach. Het gaat Ike Evans voor de wind. Hij bezit een van de mooiste hotels aan het strand en is geliefd bij de inwoners. Helaas is het niet alleen maar goud wat er blinkt. De maffia is namelijk ook gek op Evans. En ondertussen is er een hevige strijd gaande tussen de onderwereld en de CIA. Zie dan maar eens onafhankelijk te blijven.. Zeker als je wilt slagen op het luxueuze Miami Beach.

Magic City


Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket