1 juli 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 juli.

The Heavy Water War

The Heavy Water War

Er zijn al vele films en series gemaakt over de Tweede Wereldoorlog, maar er zijn ook nog genoeg verhalen die minder bekend zijn. Zo had het bijvoorbeeld weinig gescheeld of de Duitsers hadden ook een atoombom gehad. De zesdelige serie ‘The Heavy Water War’ vertelt over een nucleaire fabriek in het door de Duitsers bezette Noorwegen. De Duitse wetenschapper Werner Heisenberg werkte daar in het diepste geheim aan een ontwerp van een atoombom, waarvoor zogenaamd zwaar water nodig is. We weten dat het hem gelukkig niet gelukt is, maar dat maakt dit verhaal niet minder huiveringwekkend.

Nobel

Nobel

In ‘Nobel’ volgen we de Noorse soldaat Erling Riiser, die na een lange missie in Afghanistan terugkeert naar zijn vrouw en zoon in Oslo. Hij krijgt van zijn baas de opdracht om een Afghaanse man in Oslo te liquideren, maar, als de taak volbracht is, blijkt deze opdracht helemaal niet van zijn baas te zijn gekomen. Maar wie is dan wel de opdrachtgever? En waarom wordt hij gekozen om deze man te vermoorden? Erling wordt een pion in een politiek machtsspel. Hoe ver zal hij moeten gaan in de naam van de vrede?

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket