1 januari 2019 Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 januari.

On Demand series


Gomorra S01 t/m S03

De serie Gomorra, gebaseerd op het boek en de film met dezelfde naam, vertelt over de maffia in het Italiaanse Napels. Deze Camorra wordt geleid door de familie Savastano. Aan het hoofd staat vader Don Pietro, maar ook zoon Genny en de gangster Ciro staan centraal. Verwacht echter geen Sopranos of Godfather-achtige praktijken: Gomorra toont het onromantische beeld van het troosteloze en rauwe leven in de getto.

On Demand series


The Fall S01 t/m S03

Twee jagers. De één jaagt op vrouwen, de ander op hem. In The Fall zien we Gillian Anderson als een kille detective die jacht maakt op een seriemoordenaar, gespeeld door Jamie Dornan, die zich voordoet als familieman. Wat volgt is een waar kat-en-muisspel. Zal het detective Gibson lukken om Belfast te redden van deze charmante engerd?

On Demand series


The Bridge S01 t/m S04

Het klinkt misschien niet echt meeslepend: een brug die de hoofdrol speelt in een serie. Maar toch is de politieserie ‘The Bridge’ bloedspannend! In de eerste aflevering van het eerste seizoen wordt, precies op het midden van de brug die Denemarken en Zweden van elkaar scheidt, een lichaam gevonden. Ze ligt half in Denemarken en half in Zweden, dus de twee landen zullen moeten samenwerken om de zaak te onderzoeken. Maar dat is niet de eerste en enige keer dat deze brug een belangrijke rol speelt…

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket