3 september 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 september.

Devious Maids

Devious Maids S1-4

In de rijke huishoudens van Beverly Hills komen deze vijf ambitieuze Latijns-Amerikaanse huishoudsters helemaal tot hun recht. De vriendinnen poetsen de huizen van the rich and famous tot ze blinken en krijgen te maken met allerlei heftige, melodramatische situaties. Maar de dames hebben zo hun eigen dromen en houden er hun eigen agenda op na. De serie is geïnspireerd op Desperate Housewives. In het Pluspakket zijn alle vier de seizoenen te zien.

Salamander S1-2

De Vlaamse misdaadserie Salamander was niet alleen in Vlaanderen een succes, ook internationaal deed de serie het goed: het eerste seizoen was in meer dan 30 landen te zien. In de serie wordt hoofdinspecteur Paul Gerardi getipt over een bankoveral in Brussel. De overval is door banken en justitie in de doofpot gestopt. Wanneer Gerardi de zaak wil onderzoeken, wordt hij op non-actief gesteld door zijn meerderen. Gerardi laat zich uiteraard niet tegenhouden en zet zijn tanden in de zaak: voor wie werkten de daders, die geen enkel spoor hebben achtergelaten? En wie profiteren er eigenlijk van het stilzwijgen van de roof?

Once Upon a Time S1-7

Vanaf nu kun je alle zeven seizoenen van de fantasy-dramaserie Once Upon a Time bingewatchen in het Pluspakket. De twee Lost-schrijvers Edward Kitsis en Adam Horowitz wilden al jaren een echte sprookjesserie schrijven en in 2011 was het eerste seizoen een feit. In het stadje Storybrooke in Maine wonen tal van sprookjesfiguren, al weten zij door een vloek van de boosaardige koningin zelf niet wie ze zijn. Redding is onderweg: Emma Swan is de enige die de vloek kan verbreken. Maar als ze nu alleen zelf eens wist dat ze de dochter is van Sneeuwwitje en Prince Charming…

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket