1 september 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 september.

Castle

Castle (seizoen 1 t/m 8)

Als schrijver is er niets erger dan een writer’s block. Richard Castle is een succesvol misdaadschrijver, maar als hij de hoofdpersoon in zijn boekenreeks dood laat gaan, heeft hij geen inspiratie meer. Dan ontdekt rechercheur Kate Beckett, groot fan van de boeken van Castle, dat een net gepleegde moord wel erg veel lijkt op één van zijn verhalen. Er ontstaat een interessante samenwerking tussen de twee.

Once Upon A Time

Once Upon A Time (seizoen 1 t/m 7)

Er was eens… een serie die laat zien wat er gebeurt als beroemde sprookjesfiguren worden gedropt in de hedendaagse wereld. In Once Upon A Time zien we hoe Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en de prins, in het stadje Storybrook verschijnt. Hier zitten allerlei sprookjesfiguren gevangen, zonder de hoop op een lang en gelukkig leven. Ze weten zelf niet wie ze werkelijk zijn, maar Emma is de uitverkorene om de vloek te verbreken.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket