1 maart 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 maart.

Top of The Lake

Top of the Lake S01

In deze zesdelige miniserie volgen we politieagent Robin Griffin (Elisabeth Moss), die de verdwijning van een twaalfjarig zwanger meisje in een Nieuw-Zeelands dorpje moet onderzoeken. Naast deze mysterieuze verdwijning draait ‘Top of the Lake’ ook om het bijzondere dorp en haar eigenzinnige inwoners.

Howards End

Howards End

‘Howards End’, een vierdelige serie, is een bewerking van de klassieke roman met dezelfde naam. In dit kostuumdrama moeten drie families vechten tegen de sociale verdeling in het Engeland van de vroege 20ste eeuw. We volgen de idealistische familie Schlegel, de rijke Wilcoxes en de Basts, een arbeidersgezin.

The Girlfriend Experience

The Girlfriend Experience S01 & S02

De serie ‘The Girlfriend Experience’ gaat over de relaties tussen escortdames en hun klanten, die zij veel meer bieden dan alleen seks. De vrouwen bieden namelijk relaties aan, maar wel tegen een forse prijs. In het eerste seizoen volgen we een rechtenstudente die een manier moet vinden om haar studie te bekostigen. In seizoen 2 zien we twee aparte verhalen die zich parallel afspelen: het ene in New Mexico, het andere in Washington DC.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket