1 november 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 november.

Criminal Minds


Criminal Minds: Beyond Borders (S1-2)

In deze twee seizoenen van Criminal Minds, blijkt dat criminelen het voorzien hebben op Amerikaanse staatsburgers buiten de landsgrenzen. Het gespecialiseerde team van FBI agenten doet er alles aan om de Amerikaanse burgers die in het buitenland in gevaar zijn veilig terug te brengen. Door op ingenieuze wijze daderprofielen te maken van de misdadigers, lukt het ook om criminelen op te pakken buiten de landsgrenzen.

Criminal Minds: Suspect Behavior (S1)

Academy Award Winnaar Forest Whitaker heeft als Sam Cooper de leiding over een elite team van FBI agenten. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen en agressieve tactieken, weet het team de meest gevreesde criminelen op te pakken. De mentaal en fysiek sterke leider Cooper is niet bang om zijn carrière op het spel te zetten om criminelen voor het gerecht te slepen.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket