1 oktober 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 oktober.

Criminal Minds

Criminal minds (seizoen 1 t/m 14)

De zomer is nu toch echt voorbij en de dagen worden korter. Maar er is goed nieuws: in het Pluspakket kun je nu genieten van alle 14 seizoenen van de misdaadserie Criminal Minds! Hierin volgen we een elite-team van de FBI dat het gedrag van de meest gevaarlijke seriemoordenaars analyseert, in de hoop meer slachtoffers te voorkomen.

Mistresses

Mistresses (seizoen 1 t/m 4)

Mistresses is misschien wel het beste te omschrijven als een mix tussen Sex and the City en Desperate Housewives. De serie volgt de soapachtige avonturen van vier vriendinnen in het zonnige Los Angeles. Ze ondersteunen elkaar in hun turbulente levens vol verhoudingen, affaires en geheimen. Je kunt alle vier seizoenen van Mistresses zien in het Pluspakket.

The Clinton Affair

The Clinton Affair

Met de huidige Amerikaanse president zouden we bijna vergeten dat er in de jaren ’90 ook al een flink schandaal was met de toenmalige leider van het land: inderdaad, Bill Clinton die een affaire had met zijn stagiaire Monica Lewinsky. In de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair is de schijnwerper verplaatst. Twintig jaar later blijkt namelijk dat niet Lewinsky de aanstichtster was, maar Clinton toch echt zelf de regie in handen had. Bereid je voor op schokkende onthullingen.

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket