1 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 mei.

Borgen

Borgen

Deze Deense serie geeft een kijkje in de politieke wereld van Denemarken. Centraal staan Birgitte Nyborg, die wordt verkozen tot de eerste vrouwelijke premier van Denemarken, haar spindoctor en een journaliste.

Wil je meer weten over Borgen? Kijk dan in mei naar Plus TV. Dan is namelijk de Deense screenwriter Jeppe Gram, één van de schrijvers van de serie, te gast! Plus TV zie je elke dag bij Beleef KPN, op kanaal 23.

Springvloed

Springvloed S1

Dat de Scandinaviërs erg goed zijn in het maken van spannende detective series, wordt nog maar weer eens bewezen met Springvloed. Olivia Rönning, rechercheur in opleiding, krijgt op school een cold case oefening. Als ze ontdekt dat haar vader aan de zaak heeft gewerkt, raakt ze erdoor geobsedeerd. Met alle gevolgen van dien…

Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Nog geen Pluspakket? Kijk nu 1e maand gratis

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Het Pluspakket voeg je gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Je kijkt nu de eerste maand gratis. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket