1 juli 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

On Demand series om niet te missen

We hebben de nieuwste series voor deze maand voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV. De nieuwe series zijn beschikbaar vanaf 1 juni.

Black sails

Black Sails S1-4

Begin 18e eeuw viert de piraterij hoogtij, met als leider de gevreesde kapitein Clint. Hij wordt van alle kanten bedreigd. De Britse marine zit achter hem aan, de plaatselijke smokkelkoning ook en de jonge zeeman John Silver probeert hem de wind uit de zeilen te nemen. Toch blijft Clint vechten voor het behoud van New Providence Island. Een paradijselijke plek vol piraten, prostituees, dieven en gelukszoekers. Lukt het kapitein Clint om zijn goddeloze paradijs te behouden?

Black-ish (S1-3)

In deze bekroonde comedyserie heeft Andre ‘Dre’Johnson alles wat hij zich maar kan wensen: een goede baan, een prachtige vrouw, vier geweldige kinderen en een waanzinnig huis (mét inloopkast) in een sjieke wijk. Toch wenst hij nog één ding: het behoud van de eigen culturele identiteit in een overwegend witte wijk.

Black-ish


Top of the Lake (S2 China Girl)

Na de heftige ervaringen in Nieuw-Zeeland, keert detective Robin Griffin terug naar Sydney voor een nieuwe start. Maar een gruwelijke vondst op het beroemde Bondi Beach maakt daar hardhandig een einde aan. En ook het verleden laat haar maar niet los.

Top of the lake


Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

In deze actieserie is het bestaan van superhelden en aliens geen nieuws meer. Volg S.H.I.E.L.D agent Phil Coulsen in het samenstellen van zijn eigen team en zie hoe zij samen de strijd aangaan met bekende en minder bekende Marvel-vijanden.

Marvels agent


Zo kijk je de series

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de series via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series

Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket