28 april 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Nu te zien Bij Crime + Investigation

Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus, blijven veel mensen thuis. Daarom geven we jou als vaste klant tot 1 juni gratis Crime + Investigation. Ook de kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music, Comedy Central Extra, MTV Music 24 en 192 TV zijn gratis te zien tot 1 juni. Op deze manier hopen we deze periode iets aangenamer te maken. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement. CI kijk je op kanaal 82.

Homicide Hunter

Homicide Hunter onderzoekt moordzaken die vanuit de persoonlijke ervaring van de gepensioneerde inspecteur Joe Kenda worden verteld. Kenda werkte 23 jaar bij het politiekorps van Colorado Springs, waar hij een leven lang herinneringen opbouwde met het vangen van moordenaars en het oplossen van bijna 400 moordonderzoeken. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring en via een meeslepende stijl van vertellen, boeit Kenda elke week met de details van een ander onderzoek, van de adrenaline-boost die hij voelde toen hij de eerste berichten over een moord ontving tot het voldane gevoel bij het afsluiten van de zaak. Homicide Hunter onthult de emotionele en psychologische effecten van moord op de onderzoeker zelf, terwijl Kenda een persoonlijke reis maakt en in het reine komt met lang onderdrukte nachtmerries. Vanaf 7 Mei, iedere donderdag om 22:00.

Alaska PD

Alaska PD neemt kijkers mee naar America’s Last Frontier, waar de grens tussen beschaving en wetteloosheid dun kan zijn. Politiekorpsen met in de hele staat een chronisch tekort aan personeel moeten zich tot agenten van de 48 andere staten wenden om de stijgende misdaadcijfers te kunnen bestrijden. Voor de ‘nieuwelingen’ is het een vuurproef, omdat ze uit de eerste hand leren dat politiewerk, net als al het andere, in Alaska anders is. In een staat waarin wapens een onderdeel van het dagelijkse leven zijn, moeten agenten vaak alleen een hele stad beschermen, terwijl ze wetten handhaven die velen niet willen naleven. Ze worden geconfronteerd met talloze gevaren die alleen in Alaska te vinden zijn. Niet alleen mensen die vrij van de regels van de samenleving willen zijn, maar ook ontmoetingen met roofzuchtige dieren die door de stad dwalen en omstandigheden bij temperaturen onder nul, die dodelijk en onverbiddelijk kunnen zijn. De serie volgt de wetshandhaving in Alaska: in Fairbanks, Kodiak, Kotzebue en Petersburg. Nieuwe afleveringen, iedere donderdag om 21.00 uur.

The Jail: 60 Days In

Voor het eerst in het bestaan van 60 Days In worstelen meer deelnemers om het intense programma te overleven en worden zij gedwongen eerder te stoppen wanneer de nieuw gekozen sheriff een van de slechtste inrichtingen overneemt die de serie ooit heeft gezien. Na twee decennia krijgt het detentiecentrum van Etowah County in Alabama een nieuw management en de sheriff is vastbesloten zaken te veranderen. In zijn eerste week besloot hij de inrichting uit te kammen en op één dag vond hij meer dan 200 gebroken deursloten en verwijderde hij meer dan twee ton smokkelwaar. Zonder tijd te verliezen hebben sheriff Horton, chef Peek en geselecteerde leden van hun team ermee ingestemd om onschuldige deelnemers in te sluiten om de problemen die de faciliteit teisteren aan het licht te brengen. Dit seizoen staan de deelnemers voor de grootste uitdaging van hun leven in een poging de gevangenis van smokkelwaar en corruptie te bevrijden, voordat het te laat is. Nieuwe afleveringen, iedere vrijdag om 21.00 uur.

Escaping Polygamy

Sommige mensen zijn binnen polygamie geboren en hebben dus geen keuze of zij die levensstijl wel of niet willen naleven. Hun enige optie is om uit het gezin te ontsnappen en zo aan polygamie te ontsnappen. Dat is wat de zussen Andrea, Jessica en Shanell meer dan 10 jaar geleden hebben gedaan. Na het verlaten van hun in Salt Lake City gevestigde polygamie-groep, de Orde, wijdden de zusters hun leven aan het helpen van anderen mannen, vrouwen en zelfs kinderen - om uit hun eigen polygame groepen te komen en zich aan een nieuw leven aan te passen. Andrea en Jessica, twee van de twaalf kinderen van Daniel Kingston en zijn zesde vrouw, ontsnapten met de hulp van hun tante en werden in pleeggezinnen geplaatst tijdens een nationale voogdijstrijd. Shanell, de tweede van twaalf kinderen van Kingston en zijn zevende vrouw, verliet de Orde, nadat zij als tiener met een neef trouwde. Ze is sindsdien hertrouwd en heeft twee dochters. Nieuwe afleveringen, iedere woensdag om 21.00 uur.

Maak nu kans op een dashcam!

Wil jij zelf ook op patrouille om jouw buurt weer een beetje veiliger te maken? Speciaal voor KPN klanten biedt Crime + Investigation deze dashcams aan! Zo kun je na de quarantaine weer veilig de weg op. 

Gebruik bij het inloggen toegangscode: gekopkpn

Maak kans op de dashcam

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je na 1 juni deze programma's en nóg meer films, series en zenders blijven zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ga naar het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Gezin

Je hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te zijn

Films, series & TV

Het beste van eigen bodem