1 februari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Nu te zien Bij Crime + Investigation

CI presenteert nieuwe series en exclusieve programma’s, waaronder: Surviving R. Kelly, What The Killer Did Next, PD Cam en Homiside Hunter. CI kijk je op kanaal 82.

R Kelly


Surviving R. Kelly

In deze baanbrekende documentaire spreken vrouwen zich uit over R&B-icoon R. Kelly. Deze befaamde artiest is door zijn levensstijl als playboy veelbesproken in geruchten over misbruik, roofzuchtig gedrag en pedofilie. In de documentaire spreken slachtoffers en mensen uit zijn inner circle zich uit over de beschuldigingen van seksueel, mentaal en fysiek misbruik. Hierdoor is er voor hen eindelijk een mogelijkheid hun verhaal te vertellen aan het grote publiek. De documentaire bestaat uit meer dan 50 interviews, met onder andere: muzikant John Legend, talkshow host Wendy Williams en R. Kelly’s ex-vrouw Andrea Kelly.
De serie start vanaf woensdag 6 februari om 22:00 op CI.

What The Killer Did Next

What The Killer Did Next zet een nieuwe stap in het vertellen van verhalen over echte misdaden. De serie richt zich op het gedrag van moordenaars na het plegen van de moord. Door de gedachtegang van de moordenaars te onderzoeken wordt een inkijk gegeven in hun gemoedstoestand en psychologische complexiteit.
Vanaf 12 februari, iedere dinsdag om 22:00 op CI.

PD Cam

Presentator Sean Larkin geeft kijkers een eerlijke en volledige kijk op enkele van de gekste achtervolgingen, aanhoudingen en interacties van de politie-eenheid van Tulsa in Oklahoma. Dit alles vanuit het perspectief van de politie. Deze serie gebruikt levensecht beeldmateriaal verkregen uit dashcams, helikopterbeelden, beveiligingscamera’s en persoonlijke beelden van journalisten.
PD Cam zie je vanaf 22 februari, iedere vrijdag om 23:00 op CI.

Homicide Hunter

Inspecteur Joe Kenda keert voor een zevende seizoen terug op CI. Kenda en zijn team misdaadbestrijders uit Colorado Springs hebben een ongekende hoeveelheid van 387 moorden opgelost, wat resulteerde in een oplossingspercentage van 92%. In dit seizoen laat Kenda zijn kijkers, met behulp van dramatische reconstructies, enkele van de meest schokkende en uitdagende moordzaken zien, waar hij en zijn team aan hebben gewerkt.
Vanaf 7 februari, iedere donderdag om 22:00 op CI.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je deze programma's en nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Ga naar het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kijk The Curse of Oak Island en win een metaaldetector

Pluspakket

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science