31 oktober 2017

In november 3 topfilms voor slechts €2,50 per stuk!

In november staat elk weekend in het teken van topfilms. Je kan 3 films bekijken die alleen van vrijdag tot zondag afgeprijsd zijn! Het eerste weekend van november zijn Kong: Skull Island, Fist Fight en Live by Night te kijken. Benieuwd naar deze films? Lees dan gauw verder!

Kong: Skull Island


Deze remake speelt zich af in de jaren ’70. Een nog nooit eerder ontdekt eiland wordt bezocht door een groep ontdekkingsreizigers. Zij worden vergezeld door een deel van het Amerikaanse leger dat onder leiding staat van Samuel L. Jackson. Op het moment dat zij het eiland in zicht krijgen, hebben ze al door dat niets is wat het lijkt.  Het eiland is een exotisch paradijs waar flora, fauna en dieren worden ontdekt die tot dan toe nog nooit zijn ontdekt. Kong is king of the island maar tegen wie of wat vecht hij?

Fist Fight


De laatste dag van het schooljaar staat in het teken van de zomervakantie! Niemand heeft namelijk meer zin in school en kijkt uit naar de zomervakantie en let daarom ook niet op. De meeste grappen worden op dat moment uitgehaald en de examenstunts vliegen je om de oren. De zachtaardige leraar Engels, Andy Campbell gespeeld door Charlie Day, doet zijn uiterste best om de laatste dag in goede banen te leiden. Het gaat van kwaad tot erger als hij Ron Strickland, gespeeld door Ice Cube, voor de borst stoot. Na school staat er een vechtpartij op de planning en dat klinkt als muziek in de oren van de leerlingen..

Live by Night


Deze film is gebaseerd op een misdaadroman van Dennis Lehane. Joe Coughlin (Ben Affleck) is een crimineel die verhuist vanuit Boston naar Florida rond 1927. Hij verkast hierheen ten tijde van de drooglegging in de Verenigde Staten. Cuba levert liters rum aan Amerika en dat komt het land binnen via Florida. Joe gedraagt zich als een echte gangster, maar heeft het nog niet echt gemaakt in Florida..

Zo kijk je de films

De films zijn heel eenvoudig te huren met jouw afstandsbediening. De films kan je vinden onder Menu > On Demand > Films met korting > Filmweekend.

Alles over On Demand

Let op: De films kunnen echt pas op vrijdag in de loop van de ochtend gevonden worden!

Veel kijkplezier gewenst!

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de herfst