8 april 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Nieuwe zenders bij KPN!

Vanaf 1 april zijn er weer een aantal mooie zenders toegevoegd aan het Basispakket en het Pluspakket. Lees hieronder alles over de nieuwe zenders.


Nieuwe zenders in het Basispakket

TV538, te zien op kanaal 109 en 538

TV 538 bekijk je vanaf nu ook bij KPN. En gewoon voor elke klant in het basispakket. Je ziet het beste van 538: kijk live mee met de shows zoals de Coen en Sander show, maar ook naar programma’s zoals Release Reactions en Game Caves. TV538 is vanaf 1 april te zien op kanalen 538 en 109.


LoveNature, te zien op kanaal 34 en 693 (4K)

LoveNature is dé nieuwe natuurzender die vanaf 1 april te zien is voor alle abonnees van KPN. LoveNature biedt documentaires en series in ongelooflijk detail. LoveNature is beschikbaar in HD op kanaal 34 en exclusief in 4K op kanaal 693 voor klanten met het Internet&TV 4K abonnement.

Nieuwe zenders in het Pluspakket

Stingray Classica (voorheen Brava), te zien op kanaal 115

Stingray Classica is een tv-zender, volledig gewijd aan klassieke muziek. Voorheen was de zender bekend en geliefd onder de naam Brava. De zender is een deskundig geprogrammeerd lineair kanaal met de belangrijkste en meest vooraanstaande lokale en internationale opera-, concert- en balletproducties. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Stingray Classica maakt onderdeel uit van het KPN Pluspakket en is vanaf 1 april te vinden op kanaal 115.

100% NL TV

100% NL TV biedt 100% muziek van eigen bodem. Met name Nederlandstalig, maar ook Engelstalig hits van Nederlandse artiesten komen langs. De zender is op de radio een steeds groter succes en vanaf 1 april ook op Interactieve TV van KPN te zien op kanaal 114.

Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen