27 maart 2018

Deep State: de nieuwe meeslepende spionagethriller

27/03/2018 - Volg jij de nieuwe FOX serie Deep State al? In deze bloedstollende spionagethriller wordt oud-geheim agent Max Easton gedwongen om nog één laatste missie te voltooien om zo zijn leven terug te krijgen... Heb jij Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de allereerste aflevering helemaal gratis. En heb jij het Pluspakket van KPN? Dan kijk je de nieuwe aflevering een week eerder dan de uitzending op FOX! Hoe je de bikkelharde thriller bekijkt, lees je hieronder.

Deep State


Meeslepend verhaal

In Deep State volgen we de gepensioneerde spion Max Easton (Mark Strong), wiens zoon net vermoord is. Easton wordt teruggeroepen om nog een klus te klaren en wordt zo gedwongen om terug te keren in zijn oude leven. De genadeloze wereld van spionage, geld en macht. Hij is vastberaden om wraak te nemen en zijn zoon te wreken. Maar het blijkt ingewikkelder dan verwacht. Wie kan hij vertrouwen en wie niet? Wat is waarheid en wat is leugen? Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer.


Deep State

De serie telt in totaal acht afleveringen. De spionagethriller is de eerste volledige eigen productie van FOX Networks Group Europe & Africa. De belangrijkste rol is voor acteur Mark Strong, die hoofdpersonage Max Easton speelt. De zoon van Max Easton wordt gespeeld door Joe Dempsie, beter bekend door zijn rol in Skins en The Game of Thrones. Verder maken onder andere Lyne Renee, Alistair Petrie en Karima McAdams deel uit van de cast.

Joe Dempsie


Bekijk de eerste aflevering een week eerder

Als KPN-klant kan je de allereerste aflevering een week eerder kijken. Vanaf vrijdag 6 april kijk je de eerste aflevering via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Voor Jou > Series

Zo kijk je alle afleveringen van Deep State

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering

Elke donderdag, vanaf 12 april, kijk je om 21.00 uur een nieuwe aflevering van Deep State op FOX (kanaal 14 - HD 714 in het Basispakket)

Kijk alles On Demand via het Pluspakket:

Wil je de nieuwe afleveringen alvast vooruit- of in je eigen tempo kijken? Kijk Deep State dan On Demand via het Pluspakket. Elke week staat er op vrijdag een nieuwe aflevering voor je klaar in het tv-menu: Menu > On Demand > Pluspakket > Deep State

Heb je het Pluspakket nog niet?

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

  • Ruim 30 extra zenders
  • Elke maand nieuwe blockbuster films en series
  • Maandelijks aan en uit te zetten
  • Gratis bij KPN Compleet
Zet aan via MijnKPN Meer over het Pluspakket


Wil je ook On Demand films of series kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en krijg toegang tot ons uitgebreid aanbod aan On Demand films of series via Interactieve TV.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Deze films mag je in 4K niet missen

Films, series & TV

Première films On Demand