1 januari 2018

Nieuw op MTV

In januari kijk je bij MTV naar een hele hoop specials, lees hieronder welke specials jij allemaal kunt verwachten.

MTV programma's

My Super Sweet 16 S10 – nieuwe afleveringen

My Super Sweet 16 is een realityserie van Amerikaanse bodem waarin tieners die 16 worden, of een andere leeftijd, een uitbundig feest geven wat altijd erg over de top is. De kosten voor deze feesten liggen altijd bij de ouders en de bedragen lopen vaak zelfs op tot in de honderdduizenden euro’s! De kersverse 16-jarigen krijgen vaak ook een auto als cadeau, maar waag het niet om de auto in een verkeerde kleur te geven want dan krijgen de ouders de wind van voren.

Nieuwe afleveringen van My Super Sweet 16 S10, elke zaterdag vanaf 19.00 uur.

Ridiculousness S10 – nieuw seizoen

Rob Dyrdek is weer terug met een gloednieuw seizoen van Ridiculousness. Iedere week verzamelt Ridiculousness de grappigste, meest choquerende en bizarre internetfilmpjes. De video's vallen op omdat ze viral zijn gegaan, in een bepaalde categorie horen of gewoonweg té hilarisch zijn! Host Rob Dyrdek voorziet alle filmpjes van bijpassend commentaar en zorgt samen met zijn panel DJ Steelo Brim en Chanel West Coast dat het meest unieke materiaal op je buis verschijnt.

 Seizoen 10 van Ridiculousness start op zondag 7 januari om 20.30 uur.

Fear Factor S1 – nieuwe aflevering

Deze Amerikaanse spelshow is terug van weg geweest! Ditmaal wordt het programma gepresenteerd door Ludacris. In de show strijden teams tegen elkaar voor een geldsom van $50.000, door middel van stunts en beproevingen. De beproevingen zijn geïnspireerd door mythes, viral video’s en enge film scenario’s. De kandidaten worden tot het uiterste getest en moeten hun grootste angsten overwinnen.

Nieuwe aflevering van Fear Factor S1, elke zondag om 22.00 uur.

Geordie Shore S16 – nieuw seizoen

Oi oi! We kunnen er maar niet genoeg van krijgen, en gelukkig zijn onze favoriete Geordies weer terug met alweer een zestiende seizoen! Er gaan geruchten dat er weer nieuwe radgies  in de familie komen en misschien is dat ook wel nodig nu Gaz er niet meer is.... Maar wees niet getreurd want onze beste Geordies Chloe, Nathan en Sophie zie je gewoon weer terug. En gaan we de terugkeer zien van Abbie en original Geordie lass Holly?

Seizoen 16 van Geordie Shore start op woensdag 10 januari om 22.00 uur.

Zo kijk je deze programma's

MTV zit standaard in het internet en tv pakket van KPN.

Bekijk de pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw op Comedy Central

Films, series & TV

Nieuw op Nick Jr.

Films, series & TV

Nieuw bij Spike: bekijk hier de specials