1 januari 2018

Nieuw op Comedy Central

In januari kijk je naar veel nieuwe specials en afleveringen van je favoriete series, lees hieronder van welke series

comedycentral

Brooklyn Nine Nine S5 – nieuwe aflevering

Detective Jake Peralta is weer terug met zijn non-conventionele manier van misdaad oplossen. Hij raakt altijd verstrikt in de meest bizarre situaties en heeft altijd een creatieve manier om zichzelf eruit te krijgen, en het lukt hem nog ook! Op het politiebureau in het fictieve 99ste district van New York zijn er weer volop nieuwe absurde zaken die opgelost moeten worden. In deze aflevering proberen Jake en Amy ervoor te zorgen dat hun ouders overweg met elkaar kunnen tijdens Thanksgiving dinner. Ondertussen probeert Holt de dief te vinden die zijn Thanksgiving pie van zijn bureau heeft gejat.

 Nieuwe aflevering van Brooklynn Nine Nine S5, elke zaterdag om 21.30 uur

Bob’s Burgers S8 – nieuw seizoen

Bob, Linda, Tina, Gene en Louise zijn weer terug met een gloednieuw seizoen. Ze zijn nog altijd druk bezig om hun restaurant draaiende te houden en te voorkomen dat meneer Fishoeder de zaak sluit. De familie is alles behalve normaal maar ze staan altijd voor elkaar klaar en als het erop aankomt doen ze alles voor elkaar en de burgertent. Zo probeert Linda rond de feestdagen een kerstfeest te geven in het restaurant, maar dan steelt iemand hun kerstboom. De kids gaan op avontuur om te achterhalen wie de boosdoener is.

Seizoen 8 van Bob’s Burgers start op maandag 8 januari vanaf 21.30 uur.

The Late Late Show with James Corden – nieuwe afleveringen

De legendarische en hilarische talkshow host James Corden komt met zijn eigen Late Late Show naar Comedy Central. In zijn show komen verschillende gasten langs en er is veel interactie met het publiek. Zo heeft James zijn publiek nodig als jury wanneer hij een van zijn beroemde rapbattles houdt en ook de epische Carpool karaoke zal zeker niet ontbreken. Bereid je voor op een avond vol sketches, interviews en humor!

Nieuwe afleveringen van The Late Late Show with James Corden, elke dinsdag t/m vrijdag om 20.15 uur.

The Daily Show S23 – nieuwe afleveringen

Met een scherp randje brengt The Daily Show iedere werkdag de laatste headlines. Een flinke dosis humor en interessante interviews zorgen ervoor dat het nieuws in een satirisch jasje wordt gestoken. Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Hij wordt bijgestaan door verschillende verslaggevers en correspondenten die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

 Nieuwe afleveringen van The Daily Show S23, elke dinsdag t/m vrijdag om 19.50 uur.

Zo kijk je deze programma's

Comedy Central zit standaart in het internet en tv pakket van KPN

Bekijk de pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw op MTV

Films, series & TV

Nieuw bij Spike: bekijk hier de specials

Films, series & TV

Nieuw op Nickelodeon