1 januari 2018

Nieuw bij Spike: bekijk hier de specials

In januari kijk je bij Spike naar een hele hoop specials, lees hieronder welke specials jij allemaal kunt verwachten.

American Grit S1 - nieuwe aflevering

American Grit is een Amerikaanse realty serie met in de hoofdrol WWE worstelaar John Cena. Deelnemers worden in vier groepen van vier deelnemers verdeeld en gaan de strijd met elkaar aan. Aan het hoofd van elk team staat een ex-militair. Elk verliezend team kiest één iemand uit die tegen de verliezer van het andere team moet battelen. Deelnemers strijden totdat de een het opgeeft, wint of het fysiek gewoon niet meer aankan. De uiteindelijke verliezer moet een bel van een schip luiden, in de traditie van de NAVY SEALS. De teams blijven tot het einde strijden maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en die zal naar huis gaan met een geldsom van $250000.

Nieuwe aflevering van American Grit S1, elke zondag om 22.00 uur.

Cutthroat Kitchen S9 – nieuwe afleveringen

Cutthroat Kitchen is een kookwedstrijd gepresenteerd door Alton Brown. Cutthroat Kitchen overhandigt $25.000 aan vier chefs en ze kunnen doen wat ze willen met het geld, zichzelf helpen of de andere chefs saboteren: ingrediënten stelen, gereedschap slopen enzovoorts. Het is een spannende show, de chefs hebben een tijdslimiet om een heerlijke maaltijd te koken maar ze moeten ook altijd op hun hoede zijn voor hun tegenstanders.

 Nieuwe afleveringen van Cutthroat Kitchen S9, elke werkdag van maandag t/m vrijdag om 18.00 uur. 

Ink Master Angels S1 – nieuwe aflevering

Ink Master Angels is een spin-off van Spike’s originele tattoo competitie serie Ink Master. In deze show zie je de vier beste vrouwelijke tattoo artists van seizoen 8 die heel Amerika rondreizen en het opnemen tegen de beste tattoo artists die het land te bieden heeft. De kandidaten die erin slagen om één van de Angels te ‘verslaan’ met hun kunsten zullen een plekje krijgen in seizoen 10 van Ink Master.

Nieuwe aflevering van Ink Master Angels S1, elke maandag om 22.00 uur. 

The Island with Bear Grylls S4 – nieuwe aflevering

The Island with Bear Grylls is een Britse survival/reality serie. Deelnemers worden gedropt op een onbewoond eiland en hun overlevings-skills worden tot het uiterste getest. Ze worden compleet alleen achtergelaten met als uitrusting alleen hun rugzak en wat basic training, verder moeten ze zichzelf filmen en maar zien te overleven. De serie wordt aan elkaar gepraat door Bear Grylls zelf, hij is benieuwd hoe de kandidaten het doen wanneer alle luxe van de 21e eeuw wordt weggehaald.

 Nieuwe aflevering van The Island with Bear Grylls S4, elke donderdag om 22.00 uur.

Zo kijk je deze programma's

Spike zit standaard in het internet en tv pakket van KPN.

Bekijk de pakketten

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Nieuw op Nick Jr.