13 december 2017

Netflix is er voor iedereen, jong en oud

Netflix wordt vaak bezocht en goed gekeken door de hoeveelheid topseries die er beschikbaar zijn. Maar Netflix heeft veel meer te bieden. Het aanbod content is namelijk enorm. Voor zowel jong als oud zijn er films en series.

content

Netflix wordt door meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd gebruikt. Maar wat is er dan allemaal te zien op Netflix?  Een accurate lijst maken van de beschikbare films en series zou heel veel werk kosten omdat Netflix zijn content elke maand weer aanpast. Zo kan het zomaar gebeuren dat die leuke film die je al maanden ziet staan weg is wanneer je deze na al die tijd wilt kijken.

Dit zijn de genres op netflix

 • Netflix originals
  Wat Netflix onderscheid van de andere streamingsdiensten is het aanbod van de Netflix Originals films en series. Doordat deze vaak van hoge kwaliteit zijn en goed ontvangen worden door het publiek trekken deze steeds vaker de aandacht.
 • Series
  Onder het genre series vind je over vrijwel elk verhaal een serie. Kleine series, maar ook grote series als Narcos of Breaking Bad vindt je op Netflix.
 • Actie
  Ook voor jou dosis actie en testosteron zit je bij Netflix goed. Door het grote aanbod aan actiefilms hoef jij je als fan geen moment te verevelen.
 • Anime
  Dit razendpopulaire genre uit Japan wordt ook in Nederland steeds populairder en Netflix biedt ook steeds meer uit dit genre aan.
 • Comedy
  Bij Netflix is er altijd wel wat te lachen. Niet alleen hebben zij een hoop comedyfilms beschikbaar. Op Netflix kun je ook kijken naar zowel Nederlandse als internationale cabaretvoorstellingen.
 • Documentaires
  Documentaires op Netflix? Ja zeker. Documentaires op netflix hebben de meest uitlopende onderwerpen, van voeding tot vliegtuig crashes, er is voor ieder wat.
 • Horror  De echte adrenaline junkies zitten bij Netflix ook goed. Met een breed scala aan horror films is altijd genoeg spanning en sensatie te vinden.
 • InternationaalOp Netflix kun je meer zien dan alleen films uit Amerika of Nederland. De categorie internationaal is er voor liefhebbers van films van over de hele wereld.
 • NederlandsOmdat we in Nederland wonen en dus de Nederlandse variant van Netflix gebruiken is er natuurlijk ook een categorie toegewijd aan de Nederlanse films.
 • RomantiekWeg zwijmelen bij een goede romantische film, of een heerlijk avondje samen een romantische film kijken er zit gegarandeerd een film tussen die aansluit op die behoefte.
 • Voor het hele gezinOok films om samen met de kinderen te kijken staan op Netflix. Naast films voor samen staan er ook films voor de kinderen alleen.

Deze genres zijn ook nog eens verdeelt in sub categorie├źn. Doordat Netflix zijn content met enige regelmaat aanpast kan het zijn dat er meer genres tussen staan op het moment dat je zelf de genrelijst van Netflix bekijkt. Zo hebben zij in december vaak een extra genre met Sinterklaasfilms of Kerstfilms.

Hoe kijk je Netflix bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? En een Netflix-account? Dan kijk je Netflix gemakkelijk op deze manier:

 1. Zet je televisie aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [MENU].
 2. Ga naar "On Demand"
 3. Klik op Netflix
 4. Bekijk je favoriete films en series
Meer informatie over Netflix

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Series en films die je niet mag missen op Netflix

Innovatie & Techniek

Apple store apps betalen via je KPN factuur

Films, series & TV

Nieuw op MTV