25 juli 2017

Met deze series kom je augustus door

De meeste series op Netflix alweer gezien? En heb je zin in iets nieuws? Bekijk als je wilt het Pluspakket. Naast een flinke lading aan films en series zijn hier ook kwaliteitszenders te vinden in alle soorten en maten. Hieronder lees je over een aantal van de leukste zenders in de bundel.

Voor ieder wat wils

Travel Channel

Als je net terug bent van vakantie kan het nog even wennen zijn in Nederland. Als oplossing kun je kijken je naar Travel Channel, deze zender kun je natuurlijk ook als vakantie-inspiratie gebruiken. In het programma Top Secret Beaches laat Travel Channel je de mooiste stranden ter wereld ziendie zonder routebegeleiding nauwelijks te ontdekken zijn. Neem bijvoorbeeld het onderwatermuseum in Mexico of de klif op Sardinië! Niet doorvertellen, hè?

Animal Planet

Geen vakantiezender maar wel exotisch. In The Vet Life zie je hoe het er aan toe gaat in het leven van drie dierenartsen. Van babykangoeroes tot hagedissen, er komt van alles voorbij. Naast hun werk hebben de drie artsen ook nog een privéleven waarin ze veel meemaken.

Disney Junior

Ben je fan van dieren, maar kijk je liever naar minder drama? Op Disney Junior wordt een nieuwe serie in het universum van De Leeuwenkoning uitgezonden. De jonge leeuw Kion is de zoon van Simba en heeft de belangrijke taak gekregen om samen met zijn vriendjes het land van zijn ouders te beschermen. Ga op pad met De Leeuwenwacht!

Crime+Investigation

Over op iets minder vrolijks. In Cold Case Files doen detectives er alles aan om moordzaken op te lossen waarvan bijna niemand iets weet. Hiermee proberen ze de  nabestaanden van de slachtoffers de rust te geven die ze verdienen.

AMC

AMC is een van de bekendste Amerikaanse zenders die constant een hoge kwaliteit weet te waarborgen. Onder andere Breaking Bad, Better Call Saul en The Walking Dead komen van de hand van AMC. Daarnaast zenden ze momenteel de misdaadserie Hap and Leonard S2: Mucho Mojo uit, . Wanneer Leonard onterecht wordt gearresteerd voor een moord die hij niet heeft begaan zetten Hap en Leonard samen alles op alles om de schade ongedaan te maken.

Benieuwd naar andere films en series?

Bekijk het Pluspakket

Films, series & TV

Welke series moet je echt zien?

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

Films, series & TV

Films, series & TV: Misdaad series