15 oktober 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Met de gratis My Nick Jr. app kijken kinderen veilig naar programma’s

Ouders opgelet. Nickelodeon komt met een nieuwe gratis app die vanaf nu gratis te gebruiken is als je het Pluspakket of Kidspakket hebt. Deze app is een veilige, en leuke tv-app voor kinderen. Hij geeft jou controle over wat jouw kind te zien krijgt en hoe lang. Je vindt de slimme My Nick Jr. app op kanaal 50.


Hoe werkt het?

Ga naar kanaal 50 om de app op je TV op te starten. Maak eenvoudig een profiel aan voor één of meerdere kinderen. Selecteer per profiel minimaal 3 thema’s, bijvoorbeeld Rekenen, Creativiteit of Nieuwsgierigheid. Selecteer vervolgens minimaal 3 favoriete programma’s, zoals Dora, Shimmer en Shine of Paw Patrol.

Je kunt de app ook instellen op basis van leeftijd of geslacht. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren en ingestelde kijktijd, past de app de programma’s aan die jouw kind in een veilige omgeving kan kijken. Het openen en afsluiten van de app is alleen mogelijk door middel van het oplossen van een rekensom, dus je kinderen kunnen niet zomaar de app afsluiten.

De My Nick Jr. app uitproberen?

Zet je TV aan en ga dan nu naar kanaal 50 om gebruik te maken van de app. Zie je de app nog niet? Dan heb je misschien nog geen zenderpakket van KPN. Je vindt hier informatie hoe je het Pluspakket of Kidspakket kunt bestellen.     

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Gezin

Ouderlijk toezicht instellen op Android

Gezin

Veilig televisie kijken met de KPN Kids omgeving