22 februari 2018

LOVING Vincent: nu te huur On Demand

22/02/2018 - LOVING VINCENT is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. De film die schilderijen tot leven brengt is nu te huur On Demand voor slechts € 4,99. Om deze release te vieren, hebben wij een winactie!

LOVING Vincent


LOVING VINCENT is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. In 65.000 frames, met de hand geschilderd door meer dan 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Vincent van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven. Door middel van zijn bekende werken vertelt de film een verhaal over het leven en de mysterieuze dood van de bekende schilder.

Het verhaal

Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen. De verschillende mensen (allemaal geschilderd door Van Gogh) die hij tijdens zijn reis ontmoet, hebben elk hun eigen verhaal. Het blijkt lastig om de waarheid over de getroebleerde Vincent te achterhalen. Gaandeweg schildert de film een fascinerend portret van Van Gogh die tijdens zijn leven amper erkenning vond.

Deze unieke film heeft sinds de bioscooprelease op 26 oktober 2017 al ruim 170.000 bezoekers getrokken en wordt daarmee enthousiast omarmd door het Nederlandse bioscooppubliek. Naast het hoge bezoekersaantal wordt de film ook beloond met mooie prijzen. Zo heeft LOVING VINCENT wereldwijd al meerdere publieksprijzen in ontvangst mogen nemen en werd de film begin dit jaar genomineerd voor zowel een Golden Globe als een Oscar.

Winactie

Je kan meedoen met de winactie via Seaters door jezelf op te geven met de code: gekopkpn. Er worden 4 pakketten verloot.

 • Van Gogh olieverf-set ‘Loving Vincent’
  Maak je eigen meesterwerk met exact dezelfde verf als die is gebruikt voor het maken van Loving Vincent! Van Gogh olieverf wordt gemaakt door Royal Talens in Apeldoorn. Loving Vincent heeft daardoor letterlijk een Nederlands tintje gekregen. Deze limited edition set t.w.v. € 39,99 bevat de tien belangrijkste basiskleuren uit het palet om direct aan de slag te gaan.
 • Mooi boek over het leven en werk van Van Gogh
 • Kleur je eigen boek Van Gogh kleurboek met 30 Van Gogh Schilderijen
 • Set Van Gogh ansichtkaarten

De winnaars krijgen het pakket thuisgestuurd.

Log in bij Seaters


Heb je nog geen account van Seaters? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zo kijk je Première films On Demand: 

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je Loving Vincent via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Premieres


Wil je ook 
Première films kijken?

Kies voor één van onze Internet en TV pakketten en kijk de Première films via Interactieve TV.

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  De nieuwste films in het Film1 pakket

  Films, series & TV

  Series die je deze maand niet mag missen

  Films, series & TV

  On Demand series om niet te missen