7 januari 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Lekker bingewatchen: 15 seizoenen ‘Grey’s Anatomy’ in het Pluspakket

Naast al die goede voornemens moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor de nodige ontspanning. Ook daarvoor kun je terecht bij KPN: er zijn nu namelijk maar liefst 15 seizoenen van de Amerikaanse dramaserie ‘Grey’s Anatomy’ in het Pluspakket te zien!

Grey's Anatomy

Kijken tot je er bij neer valt

In 2005 was de eerste aflevering van ‘Grey’s Anatomy’, over de professionele en privélevens van de chirurgen in een fictief ziekenhuis in Seattle, te zien. Inmiddels zijn er meer dan 350 afleveringen gemaakt, en deze zijn nu bijna allemaal in het Pluspakket te vinden. Zo kun je meer dan 11 dagen lang 24/7 non-stop kijken naar je favoriete ziekenhuisserie.

Lekker veel drama

McDreamy, McSteamy… Als je ooit wel eens een aflevering van ‘Grey’s Anatomy’ gezien hebt, dan weet je wel wat deze termen betekenen. De serie draait om het personage Meredith Grey (Ellen Pompeo) die als stagiaire begint in het Seattle Grace ziekenhuis. Gedurende het verloop van de serie zie je hoe zij en haar mede-stagiaires uitgroeien tot doorgewinterde chirurgen. Natuurlijk maken ze de nodige hoeveelheid drama mee, zowel professioneel als privé.

‘Grey’s Anatomy’ is ondertussen een instituut op de Amerikaanse televisie geworden. Het is de langstlopende primetime medische serie, is nog steeds één van de best bekeken series en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe voor beste dramaserie.

15.000 minuten ‘Grey’s Anatomy’ in het Pluspakket

Als jij zelf wil beoordelen of het écht zo goed is, dan kan dat nu! We hebben het even voor je uitgerekend: je kunt nu genieten van maar liefst 15.000 minuten, oftewel 256 uur ‘Grey’s Anatomy’ in het Pluspakket. Ga naar het menu van je TV, selecteer ‘on demand’ en kies ‘Pluspakket’. Mocht je het Pluspakket nog niet hebben, kun je dit makkelijk doen via datzelfde menu. Scroll met je afstandsbediening naar Service, ga naar Pluspakket en voer je pincode in. Of ga naar MijnKPN, log in met je KPN ID, klik op Televisie en kies het Pluspakket. Zo simpel is het! Het Pluspakket is te kopen vanaf € 6,99 per maand en kun je elke maand aan- en uitzetten.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Goed en gezond eten doe je met njam!

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Innovatie & Techniek

Thuiswerken doe je zo