3 november 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Lachen is gezond!

Het klinkt misschien als een cliché, maar dat maakt het niet minder waar: in deze donkere tijden kunnen we allemaal wel wat te lachen gebruiken. Daarvoor zit je in november goed bij KPN, want er zijn meerdere films, series én cabaretvoorstellingen waar je deze maand van kunt genieten!

Wereldwijde comedy in het Pluspakket

Dat wij Nederlanders goed zijn in grappige films, is geen nieuws. Kijk bijvoorbeeld naar ‘Hartenstraat’ of ‘Homies’. Of de film ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’, gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren ’90 van de vorige eeuw. Maar ook de Amerikanen kunnen er wat van. Dat is bijvoorbeeld te zien in ‘Horrible Bosses’, met een sterrencast bestaande uit onder andere Jennifer Aniston en Jason Bateman. Of het iets serieuzere maar op momenten ook erg grappige ‘Captain Fantastic’, bijvoorbeeld. Of kies voor ‘Elf’ met Will Ferrell om alvast in de kerststemming te komen. Wil je eens wat anders, kun je kiezen voor de Noorse film ‘Los Bando’, een roadmovie over een band die het land doorkruist om mee te doen aan een wedstrijd. De aandoenlijke Franse film ‘Hors Normes’ vertelt over twee mannen die volwassenen en kinderen met autisme begeleiden. Wil je ook nog een beetje geschiedenis meepakken, kies dan voor de Iers-Franse film ‘Love & Friendship’, dat zich afspeelt in de 18e eeuw. De film heeft ook een Nederlands tintje: cameraman Richard van Oosterhout was namelijk verantwoordelijk voor de mooie beelden. Al deze en nog veel meer comedy’s vind je in het Pluspakket.

Een avondje uit op de bank

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een voorstelling van je favoriete cabaretier in het theater te bezoeken. Maar niet getreurd, want met het Pluspakket kun je de beste shows van onze leukste grappenmakers gewoon thuis vanaf de bank bekijken! Of je nu van Pieter Derks houdt of dubbel ligt om Hans Teeuwen. Of misschien weet je nog niet wie de tranen over je wangen laat lopen en wil je even rustig kijken wie je nu écht grappig vindt. Kijk dan bijvoorbeeld naar de voorstelling ‘Adem in, adem uit’, waarin druktemaker Jochem Myer je meeneemt in een kalmerende meditatieoefening. Of kijk naar die andere druktemaker, Bert Visscher, met zijn voorstelling ‘Zelden Zoiets Gezien’. Maar ook de Oudejaarsconference (2019) van Claudia de Breij is te zien, of Daniel Arends, die je in zijn voorstelling ‘Geen excuses’ meeneemt naar een wereld waar zijn wetten gelden. Deze en nog meer voorstellingen vind je allemaal in het Pluspakket. Ga naar het menu van je TV, selecteer ‘films’ of ‘series’ en kies dan Pluspakket.

Alles van Jiskefet op Amazon Prime Video

Als je het hebt over Nederlandse comedy kan het komische trio van Jiskefet natuurlijk niet ontbreken! Er zullen maar weinig mensen zijn die de typetjes van Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch niet kennen. De satirische en absurdistische sketches over onder andere de Lullo’s, Oboema en Willie staan in het collectieve geheugen gegrift en de types van ‘Debiteuren/Crediteuren’ zullen op menig kantoor zijn nagedaan. Goed nieuws voor alle Jiskefet-fans, want alle afleveringen zijn nu te zien op Amazon Prime! Nog geen Amazon Prime? Lees hier hoe je abonnee wordt en geniet gelijk van alle afleveringen van Jiskefet!

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket