11 oktober 2017

Laat je volledig meeslepen met The Walking Dead

Als je maar een beetje op mij lijkt, dan is de kans groot dat je eindelijk weer een beetje op op adem bent gekomen na het zien van de mid season finale van The Walking Dead. Gelukkig zijn we slechts een paar uur verwijderd van het vervolg van seizoen 6 van The Walking Dead op Fox.

No Way Out
De eerste aflevering van het vervolg van seizoen 6 getiteld "No Way Out," overtreft echt het niveau van spanning en sensatie die we tot nu toe hebben gezien binnen de show.  Nog meer dan de première aflevering van dit seizoen. Welke al bol stond van walker actie.

Vervolg seizoen zes
Een groep overlevenden, walkers en een nieuwe wereld. Vanaf maandag 15 februari kunnen fans van ‘The Walking Dead’ zich weer volledig laten meeslepen in het tweede deel van seizoen zes.

De muren die ooit Alexandria beschermden, kunnen de groep niet langer veilig houden. De groep moet nu rekening houden met walkers die opeens hun comfortabele omgeving binnendringen. Om te ontsnappen vermomt de groep zich als walker. Maar is er nog een veilige thuishaven te vinden?

FOX
FOX zendt deze serie als eerste en direct na de internationale premières in Nederland uit, waarmee de zender de pay-off ’The Best. First’ onderstreept. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen.

The Walking Dead is elke maandag om 22.00 op FOX te zien, binnen 24 uur na de Amerikaanse première. Op kanaal 14 of HD-kanaal 714.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Waarom Vinyl de hit serie van 2016 gaat worden